Statens vegvesen

Renhold i Eiganes- og Hundvågtunnelen i uke 5 og 6

Del
De to kommende ukene, uke 5 og 6, vil det utføres renhold og teknisk kontroll i Hundvåg- og Eiganestunnelene i Stavanger.
Eiganestunnelen. Foto: Bård Asle Nordbø, Statens vegvesen
Eiganestunnelen. Foto: Bård Asle Nordbø, Statens vegvesen

Uke 5:

Arbeidet vil foregå på natt mellom kl.22:00 – 06:00 søndag til fredag. Arbeidet starter fra bysiden i Eiganestunnelen.

Når arbeidet i denne tunnelen er ferdig, vil det fortsette i Hundvågtunnelen, også det fra Stavanger-siden.

Natt til onsdag og torsdag vil begge tunnelene være stengt for trafikk i alle løp. I den forbindelse må alternative omkjøringsmuligheter benyttes. Kun nødetater i utrykning kan passere.

Øvrige netter, natt til mandag, tirsdag og fredag, er tunnelløp i én retning stengt i én av tunnelene. I den forbindelse må alternative omkjøringsmuligheter benyttes. Kun nødetater i utrykning kan passere.

Tunnelvask og teknisk kontroll er viktig for trafikksikkerheten. Renholdet omfatter vegbane, sideareal og vegger, samt sideplassert- og overhengedene teknisk utstyr og installasjoner. I tillegg til tømming av sandfang vil det også kunne forekomme testing av teknisk utstyr og annet nødvendig arbeid.

Uke 6:

Renholdstiltak fortsetter i begge tunnelene.

Arbeidet vil foregå på natt mellom kl.22:00 – 06:00 søndag til fredag. I perioden er tunnel- løp i én retning stengt i én av tunnelene. I den forbindelse må alternative omkjøringsmuligheter benyttes. Kun nødetater i utrykning kan passere.

Kontakter

Bilder

Eiganestunnelen. Foto: Bård Asle Nordbø, Statens vegvesen
Eiganestunnelen. Foto: Bård Asle Nordbø, Statens vegvesen
Last ned bilde

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

Silje Myhre Amundsen ny seksjonsleder for Nasjonale turistveger i Statens vegvesen28.3.2023 06:00:00 CEST | Pressemelding

Amundsen er utdannet landskapsarkitekt fra NMBU, Ås og BOKU, Wien og har siden 2020 arbeidet som prosjektleder og strekningsansvarlig på seksjonen for Nasjonale turistveger på Lillehammer. Amundsen er også plan- og prosessleder for en pågående oppgradering og utbygging av attraksjonen Torghatten langs Nasjonal turistveg Helgelandskysten. Silje Myhre Amundsen tiltrer som leder for turistvegseksjonen 1. april.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom