REMA 1000

REMA 1000 med brød av bakerikvalitet – lanserer nye Håndverksbrød

Del

REMA 1000 lanserer tre nye steinovnsbakte surdeigsbrød inn i Håndverkserien for å tilby kundene brød av bakerikvalitet til lave priser. Brødene er utviklet av mesterbaker Remy Corbet og bakes på lokale norske bakerier for å kunne tilby kundene ferske brød av høyeste kvalitet når de gjøre sine daglige innkjøp.

Tre nye Håndverksbrød. Foto: Mesterbakeren.
Tre nye Håndverksbrød. Foto: Mesterbakeren.

- Brød er viktig når man velger matbutikk og vi vet at kundene våre ønsker å få tak i både hverdagsbrød, men også brød av bakerikvalitet til lave priser hos REMA 1000. Vi relanserer derfor nå hele Håndverkserien vår for å tilby en enda enklere handleopplevelse med alt under ett og samme tak. Man trenger ikke lenger gå på bakeri for å få tak i håndverkbrød, sier Line Aarnes, Kategori og Innkjøpsdirektør i REMA 1000.

Nyhetene i Håndverkserien er variantene Grovt Speltbrød, Rustikt kornbrød og Gårdsbrød.De tre nye brødene går inn i REMA 1000 sin eksisterende Håndverksserie fra Mesterbakeren, bestående av totalt åtte populære brød.

Bakt med tid, utviklet med kjærlighet

Suksesskriteriet for de gode brødene er den lange elte- og hevetiden. Alle brødene i Håndverkserien er bakt på en spesialutviklet surdeig og får mellom 15-18 timer til å heve og hvile. Dette gjør brødene luftigere og saftigere. Til slutt stekes brødene ved høy temperatur i steinovn og får en sprø skorpe. Brødene er utviklet av mesterbaker Remy Corbet. Han er lidenskapelig opptatt av godt brød, noe han formidler både som trener for bakelandslaget og produktutvikler i Mesterbakeren for REMA 1000.

- De tre nye Håndverk-brødene skiller seg fra andre brød ved at vi har brukt en ny type surdeig av spelt. Surdeigsbaking er en flere tusen år gammel håndverkstradisjon, som tar utgangspunkt i mel og vann som fermenteres over tid i romtemperatur. Den langsomme surdeigsprosessen gir brødet en litt syrlig smak og unik aroma. I tillegg tas mineralene i surdeigsbrød lettere opp i kroppen – og er lettere fordøyelig for mange. Vi har også brukt kli og havre, noe som gir dem en nydelig smak og aroma, sier Corbet.

Norske bakverk

De nye Håndverksbrødene er tilgjengelig i alle REMA 1000 butikker over hele landet.

For at brødene skal være så ferske som mulig når de kommer i butikken, bakes det fra Kristiansand i sør til Båtsfjord i nord ved 20 bakerier.

REMA 1000 og Mesterbakeren Baker brødene på steinovn. Det er steinovnene som gir brødet den ekstra gode skorpen, smaken og kvaliteten.

Ingen unødvendig emballasje

Alle brødene i hele Håndverkserien vil også komme med nytt design og i perforert plast. Den perforerte plasten er gjennomsiktig slik at kundene kan se brødet man kjøper, uten å måtte åpne posen.

I tillegg har posen egenskaper som gjør at man bevarer både den sprø skorpen og saftigheten, samtidig som man ikke trenger å ta en ekstra pose, for eksempel hvis man skjærer opp brødet i butikken. På den måten unngår man dobbel emballering, som betyr lavere plastbruk og er bra for miljøet. Posen er 100 % resirkulerbar.

Om produktene:

  1. Ekstra Grovt Speltbrød: Et saftig formbakt 100 % speltbrød. Brødet er bakt med surdeigspelt og er toppet med masse deilige solsikkekjerner. Brødet har 4 kaker på grovhetskalen. Ordinær salgspris: kr. 43,90

  2. Gårdsbrød: Bakt med surdeigsspelt og stekt i steinovn. Brødet eltes lenge - og har lang hevetid ca. 18 timer. Dette gir et saftig brød med sprø skorpe. 2 kaker på grovhetskalen. Ordinær salgspris: kr. 39,90

  3. Rustikt Kornbrød: Brødet er bakt med surdeigsspelt og stekt i steinovn. Brødet eltes lenge og heves ca. 18 timer, dette gir et saftig brød med sprø skorpe, brødet er toppet med solsikkekjerner og sesamfrø. 1 kake på grovhetskalen. Ordinær salgspris: kr. 39,90

I uke 5-8 introduseres de tre nye brødene til kampanjepris på 29,90 kroner i alle REMA 1000 sine butikker.

Kontakter

Bilder

Tre nye Håndverksbrød. Foto: Mesterbakeren.
Tre nye Håndverksbrød. Foto: Mesterbakeren.
Last ned bilde

Om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Gladengveien 2
0661 Oslo

https://www.rema.no/

I REMA 1000 skal du finne varer av høy kvalitet til den laveste prisen. Samtidig er det viktig for oss at du kan bære handleposen hjem med god samvittighet. Når vi lager, frakter og selger varer, er vi opptatt av hvordan det påvirker kloden og menneskene rundt oss. Her kan du lese mer om vårt arbeid innen samfunnsansvar og bærekraft: https://www.rema.no/wordpress/wp-content/uploads/2021/04/REMA1000_ansvarsrapport_2020_10mb.pdf

Følg pressemeldinger fra REMA 1000

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra REMA 1000 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra REMA 1000

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom