REMA 1000 med brød av bakerikvalitet – lanserer nye Håndverksbrød

- Brød er viktig når man velger matbutikk og vi vet at kundene våre ønsker å få tak i både hverdagsbrød, men også brød av bakerikvalitet til lave priser hos REMA 1000. Vi relanserer derfor nå hele Håndverkserien vår for å tilby en enda enklere handleopplevelse med alt under ett og samme tak. Man trenger ikke lenger gå på bakeri for å få tak i håndverkbrød, sier Line Aarnes, Kategori og Innkjøpsdirektør i REMA 1000.
Nyhetene i Håndverkserien er variantene Grovt Speltbrød, Rustikt kornbrød og Gårdsbrød.De tre nye brødene går inn i REMA 1000 sin eksisterende Håndverksserie fra Mesterbakeren, bestående av totalt åtte populære brød.
Bakt med tid, utviklet med kjærlighet
Suksesskriteriet for de gode brødene er den lange elte- og hevetiden. Alle brødene i Håndverkserien er bakt på en spesialutviklet surdeig og får mellom 15-18 timer til å heve og hvile. Dette gjør brødene luftigere og saftigere. Til slutt stekes brødene ved høy temperatur i steinovn og får en sprø skorpe. Brødene er utviklet av mesterbaker Remy Corbet. Han er lidenskapelig opptatt av godt brød, noe han formidler både som trener for bakelandslaget og produktutvikler i Mesterbakeren for REMA 1000.
- De tre nye Håndverk-brødene skiller seg fra andre brød ved at vi har brukt en ny type surdeig av spelt. Surdeigsbaking er en flere tusen år gammel håndverkstradisjon, som tar utgangspunkt i mel og vann som fermenteres over tid i romtemperatur. Den langsomme surdeigsprosessen gir brødet en litt syrlig smak og unik aroma. I tillegg tas mineralene i surdeigsbrød lettere opp i kroppen – og er lettere fordøyelig for mange. Vi har også brukt kli og havre, noe som gir dem en nydelig smak og aroma, sier Corbet.
Norske bakverk
De nye Håndverksbrødene er tilgjengelig i alle REMA 1000 butikker over hele landet.
For at brødene skal være så ferske som mulig når de kommer i butikken, bakes det fra Kristiansand i sør til Båtsfjord i nord ved 20 bakerier.
REMA 1000 og Mesterbakeren Baker brødene på steinovn. Det er steinovnene som gir brødet den ekstra gode skorpen, smaken og kvaliteten.
Ingen unødvendig emballasje
Alle brødene i hele Håndverkserien vil også komme med nytt design og i perforert plast. Den perforerte plasten er gjennomsiktig slik at kundene kan se brødet man kjøper, uten å måtte åpne posen.
I tillegg har posen egenskaper som gjør at man bevarer både den sprø skorpen og saftigheten, samtidig som man ikke trenger å ta en ekstra pose, for eksempel hvis man skjærer opp brødet i butikken. På den måten unngår man dobbel emballering, som betyr lavere plastbruk og er bra for miljøet. Posen er 100 % resirkulerbar.
Om produktene:
-
Ekstra Grovt Speltbrød: Et saftig formbakt 100 % speltbrød. Brødet er bakt med surdeigspelt og er toppet med masse deilige solsikkekjerner. Brødet har 4 kaker på grovhetskalen. Ordinær salgspris: kr. 43,90
-
Gårdsbrød: Bakt med surdeigsspelt og stekt i steinovn. Brødet eltes lenge - og har lang hevetid ca. 18 timer. Dette gir et saftig brød med sprø skorpe. 2 kaker på grovhetskalen. Ordinær salgspris: kr. 39,90
- Rustikt Kornbrød: Brødet er bakt med surdeigsspelt og stekt i steinovn. Brødet eltes lenge og heves ca. 18 timer, dette gir et saftig brød med sprø skorpe, brødet er toppet med solsikkekjerner og sesamfrø. 1 kake på grovhetskalen. Ordinær salgspris: kr. 39,90
I uke 5-8 introduseres de tre nye brødene til kampanjepris på 29,90 kroner i alle REMA 1000 sine butikker.
Kontakter
Hanne KnudsenLeder for KommunikasjonREMA 1000
Tel:+47 90 80 40 15hanne.knudsen@rema.noBilder

Om REMA 1000
REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge, Danmark og Sverige, samt REMA Industrier. Virksomheten eies 100 % av Reitangruppen. REMA 1000 er blant Norges største dagligvareaktør og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene
Følg pressemeldinger fra REMA 1000
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra REMA 1000 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra REMA 1000
REMA 1000 lanserer glutenfri pinsa som del av R Goodly-serien12.9.2025 14:31:14 CEST | Pressemelding
Etter den enorme suksessen med REMA 1000s pinsa-lansering i 2023, kommer nå et etterspurt tilskudd i butikkhyllene: en glutenfri variant av den italienske favoritten.
Dette er Årets REMA 1000-butikk30.8.2025 23:05:55 CEST | Pressemelding
REMA 1000 Grannes med Kjøpmann Daniel Chin er kåret til Årets Butikk 2024.
Jan Vidar Wiseth vant prestisjetung REMA 1000-kåring30.8.2025 18:17:44 CEST | Pressemelding
Kjøpmann Jan Vidar Wiseth ved REMA 1000 Breidablikk er kåret til vinner av Ansvarsprisen.
Nå handler vi havre25.8.2025 08:55:45 CEST | Pressemelding
Samtidig som barn og unge har startet høstsemesteret i barnehage og skole, er det på høy tid å erklære at hverdagen er her. Det reflekteres også i dagligvare, hvor blant annet salg av havregryn og grovbrød har eksplodert de siste ukene.
Reke- og jordbærsalget har eksplodert i sommer12.8.2025 12:06:28 CEST | Pressemelding
Gjennom sommermånedene har salget av reker hos REMA 1000 mer enn doblet seg sammenlignet med i fjor. Norske jordbær er også mer populære i år, med nesten dobbelt så mange solgte kurver.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom