REKOM Group Norge AS

Rekom Norge med storsatsing i Haugesund: Kjøper ni utesteder av Inventum

Del

(Haugesund, 9. juli 2021): Rekom gjør en storsatsning i Haugesund og kjøper ni utesteder fra Inventum Gruppen. Rekom har stor tro på Haugesund og ønsker å utvikle byen til å være ledende innen kultur og uteliv.

– Vi er stolte av å kunne fortelle at vi overtar ni av Haugesunds mest kjente utesteder av Inventum Gruppen. Barene som vi overtar har en unik plassering, og et godt potensiale til videreutvikling. Det er vår ambisjon å sikre at Haugesund har et av landets beste uteliv, sier Frederik Mygind, sjef for Rekom Norge.   

Stedene som Rekom overtar fra Inventum Gruppen er Sportsbaren, Sebastians, Lille Blå, Push, Flytten, MM Upstairs, Mack Kjelleren, Rouge og Zensa. De ni utestedene vil formelt bli overtatt fra 1. august 2021. Stedene har totalt 60 ansatte og Rekom har som ambisjon at alle tidligere ansatte skal være med videre.  

– Vi har stor respekt for det arbeidet Inventum og deres medarbeidere har lagt ned i Haugesund. Når vi nå skal utvikle disse stedene videre, er vi helt avhengig av å få med oss de ansatte som både kjenner byen og gjestene godt. Alle ansatte vil derfor få tilbud om å bli med videre og de vil også få tilbud om å ta del i vårt omfattende opplæringsprogram RekomAcademy, sier Mygind. 

Rekom er den ledende utelivesaktøren i Norge og har totalt ca 40 utesteder over hele landet. Selskapet er eid av danske Rekom Group, som i dag er Skandinavias største utelivsaktør, med kjente konsepter som Heidi’s Bier Bar. Rekom har stor tro på vekst i den norske utelivsbransjen når landet nå gradvis gjenåpnes etter korona.  

– Vi har stor tro på at utelivet vil komme sterkt tilbake, og i Haugesund får vi også en ordentlig kickstart med Sildajazzen som starter 11. august. Vi ser at kundene har nye forventinger til service og konsepter, konkurransen er hard, og koronasituasjonen vil også stille store krav til rutiner og sikkerhet. Det er derfor avgjørende at vi hele tiden jobber med å fornye oss og klarer å tilby kundene en trygg og god utelivsopplevelse, sier Mygind.   

Daglig leder i Inventum Gruppen, Bjørn Gerry Viksund, ønsker Rekom hjertelig velkommen til regionens beste beliggenhet på indre kai i Haugesund. 

Vi ønsker Rekom lykke til med driften og ser frem til et godt samarbeid. Inventum Gruppen skal fremover drifte restaurantkonseptene MM Cafe & Bar og Il Forno i Haugesund, Bergen og Karmøy. Videre strategi er å vokse med disse konseptene flere steder i Norge, sier Bjørn Gerry Viksund, daglig leder i Inventum Gruppen. 

Nøkkelord

Kontakter

Kontakt:

Frederik Mygind,
Country Manager Norge
+47 464 27 000
frederik.mygind@rekomgroup.com

Lenker

Om REKOM Group Norge AS

REKOM Group Norge AS
REKOM Group Norge AS
Henrik Ibsens gate 100, Solli Plass
0255 Oslo

https://www.rekomgroup.com/no/

Om Rekom Norge: 

Rekom er den ledende utelivesaktøren i Norge og har ca. 40 utesteder over hele landet. Selskapet er eid av danske Rekom Group som har +140 utesteder i Danmark, Norge og Finland totalt.

Følg pressemeldinger fra REKOM Group Norge AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra REKOM Group Norge AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.