Dyrevernalliansen

Regjeringen fjerner all støtte til dyrevern

Del

I regjeringens forslag til statsbudsjett er all støtte til dyrevern fjernet. Fire dyrevernorganisasjoner er strøket fra budsjettet til Landbruks- og matdepartementet.

Dyrevernalliansen mottok 754.000 kroner i offentlig støtte i 2017. For organisasjonen er kuttet dramatisk.

– Hvis regjeringens forslag vedtas, må vi si opp to til tre ansatte. Dette vil gå ut over dyr som virkelig trenger hjelp, sier kommunikasjonsleder Live Kleveland.

Kleveland mener det er oppsiktsvekkende at Landbruks- og matminister Jon Georg Dale (Frp) vil fjerne all støtte til dyrevern.

– Fremskrittspartiet har profilert seg på opprettelsen av dyrepoliti, men vil altså ikke at det offentlige skal bidra til de ideelle organisasjonene som lanserte ideen, påpeker hun.

For kommentarer kontakt:

Kommunikasjonsleder Live Kleveland, mob. 90 68 57 38.

Bilder Live Kleveland, portrett: https://www.flickr.com/photos/dyrevern/26084684826

Kontakter

Informasjonsrådgiver Kaja Efskind, M: 986.13.340
Informasjonsleder Live Kleveland, M: 906.85.738

Om Dyrevernalliansen

Dyrevernalliansen
Dyrevernalliansen
Brenneriveien 7
0182 Oslo

22 20 16 50http://www.dyrevern.no

Dyrevernalliansen ble grunnlagt i 2001 og er en nasjonal organisasjon for dyrevern i Norge. Dyrevernalliansen hjelper dyrene som trenger det aller mest, i intensivt landbruk, pelsindustrien og dyreforsøk.

Følg saker fra Dyrevernalliansen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Dyrevernalliansen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Dyrevernalliansen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom