Bane NOR Eiendom

Raskt salg av leiligheter i Asker

Del

Like ved Asker stasjon har Bane NOR Eiendom akkurat satt spaden i jorden etter at salget har gått over all forventning. 44 av 68 leiligheter i Perlen Asker er allerede solgt.

Perlen Asker er tegnet av 4B arkitekter
Perlen Asker er tegnet av 4B arkitekter

Perlen Asker er et boligprosjekt i regi av Bane NOR Eiendom og Skaaret Eiendom. Leilighetene ligger delvis på et gammelt sporområde og som de fleste av Bane NOR Eiendoms prosjekter: rett ved en togstasjon. 

«Vi er landets ledende knutepunktutvikler. Å bo sentralt ved sentrum og togstasjonen gjør livet enklere og hjelper folk til å la bilen stå. Det er vinn-vinn for miljøet og de som bor på knutepunktet,» forteller utviklingsdirektøren i Bane NOR Eiendom, Morten Austestad. 

Leilighetene ved Asker stasjon vil ligge i en grønn lunge og få et eksklusivt preg med beplantning, flott steinsetting og grøntarealer rundt byggene og gårdsrommet.Prosjektet er utviklet sammen med 4B Arkitekter, og det er lagt vekt på å utforme en bebyggelse som passer inn i villaområdet det blir en del av. Alle leiligheten har blitt optimalisert for å gi variasjon, bra planløsninger og gode lysforhold. Alle får balkong eller terrasse og tilgang til felles uteareal. 

«Perlen Asker tilbyr høy kvalitet i arkitektur, materialer og løsninger. Vi har 2 til 4-roms på 40 til 162 kvadratmeter så alle kan finne noe som passer uansett behov og livssituasjon. Spesielt flott er lysforholdene og hvordan balkonger og terrasser er tilrettelagt så det blir mest mulig solskinn inn i hvert hjem,» forklarer prosjektsjef for Bane NOR Eiendom, Sven Kruse-Jensen. 

 

Fakta: 

  • Det er per i dag solgt 44 av 68 leiligheter 
  • Snittpris 104.000 kroner per kvadratmeter 
  • Byggestart mai 2022 
  • Innflytting våren 2024 
  • Totalentreprenør er Asker Entreprenør 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Perlen Asker er tegnet av 4B arkitekter
Perlen Asker er tegnet av 4B arkitekter
Last ned bilde
Bane NOR Eiendom er ledende på knutepunktutvikling.
Bane NOR Eiendom er ledende på knutepunktutvikling.
Last ned bilde

Lenker

Om Bane NOR Eiendom

Bane NOR Eiendom
Bane NOR Eiendom
Schweigaards gate 33
0191 Oslo

22 45 50 00https://banenoreiendom.no

Norges ledende knutepunktutvikler

Bane NOR Eiendom AS eier, forvalter og utvikler all jernbaneeiendom i Norge. Porteføljen har en anslått brutto verdi på 23,6 milliarder kroner og omfatter stasjoner, jernbanetilknyttede service- og driftsbygg, næringsbygg, boliger og tomter. De fleste eiendommene er sentralt plassert ved kollektivknutepunkter og langs jernbanen.

Vi utvikler moderne og miljøvennlige boliger og næringsbygg og bidrar aktivt til by- og stedsutviklingen i Norge. På stasjonene tilbyr vi gode fasiliteter til de reisende, legger til rette for hyggelige serveringssteder og fine butikker og tilbyr bil- og sykkelparkering. Til togoperatørene tilbyr selskapet funksjonelle og moderne verksteder, terminaler og driftsbygg.

Våre 150 ansatte håndterer en portefølje på 926 bygg og ca. 3.000 leiekontrakter, og over 200 pågående eiendomsutviklingsprosjekter. De årlige investeringene utgjør ca. 1,3 milliarder kroner.

Bane NOR Eiendom AS er en del av Bane NOR-konsernet og har som samfunnsoppdrag å utvikle attraktive knutepunkt som får flere til å velge toget..

Følg pressemeldinger fra Bane NOR Eiendom

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bane NOR Eiendom på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bane NOR Eiendom

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom