DLA Piper

Rajvinder Singh Bains ny partner i DLA Piper

Del
Rajvinder Singh Bains tiltrer som ny partner i DLA Piper med virkning fra 13. september 2021. Rajvinder er en erfaren arbeidsrettsadvokat som vil styrke firmaets posisjon innen et viktig og stadig mer etterspurt satsningsområde for firmaet.

Rajvinder bistår norske og internasjonale næringslivsklienter med alle typer arbeidsrettslige problemstillinger, herunder avtaler, omorganiseringer og nedbemanninger, virksomhetsoverdragelser, pensjon, incentivordninger, konkurranseklausuler og personvern. Han har også betydelig erfaring med tvisteløsning ved domstolene, både som dommerfullmektig og prosessadvokat, og kommer fra Advokatfirmaet BAHR.  

Leder for DLA Pipers arbeidsrettsgruppe, Per Benonisen, er glad for å kunne ønske den nye arbeidsrettspartneren velkommen til DLA Piper i en tid hvor firmaet opplever en markant økning i etterspørselen etter arbeidsrettslig rådgivning.

- Jeg er veldig fornøyd med at Rajvinder har valgt å fortsette karrieren sin hos oss i DLA Piper og er glad for å kunne ønske han velkommen i partnerskapet. Pandemien har bidratt til at mange arbeidsgivere  ønsker å se nærmere på måten de organiserer seg på og hvordan de arbeider. Bruken av hjemmekontor, nye arbeidsverktøy og måter å arbeide på skaper så vel utfordringer som muligheter for virksomhetene. En korrekt og taktfullt håndtering av de aktuelle problemstillingene er en avgjørende suksessfaktor.

Teamet vårt har samlet svært gode forutsetninger for å bistå våre klienter i dette viktige arbeidet, og j med Rajvinders inntreden styrker vi vår posisjon som et ledende fagmiljø innen arbeidsrett både for eksisterende og potensielle kunder i inn- og utland, sier Benonisen

Rajvinder gleder seg nå til å ta fatt på nye utfordringer i DLA Piper.

- Jeg er veldig glad for å kunne å slutte meg til det kompetente arbeidsrettsteamet i DLA Piper Med hyppige markedsmessige og økonomiske endringer, teknologisk utvikling og økende global mobilitet har de arbeidsrettslige prioriteringene for multinasjonale selskaper fått et mye større fokus. Landegrenser blir mindre viktig og helhetlig håndtering står sentralt. Her har DLA Piper en unik posisjon i det norske markedet med sterke arbeidsrettslige fagmiljø både i Norge og Norden. I tillegg har firmaet en utrolig rekkevidde i resten av verden. Jeg er sikker på at våre klienter og stadig flere selskaper setter pris på en sterk juridisk rådgiver som har innsikt i globale trender, og som sømløst kan levere tjenester og lokal ekspertise der det trengs, sier Rajvinder.

Kontakter

Bilder

Om DLA Piper

DLA Piper
DLA Piper
Bryggegata 6
0250 Oslo

+47 24 13 15 00http://www.dlapiper.no

DLA Piper er et globalt advokatfirma med 4700 advokater og kontorer i mer enn 40 land. Ved Oslo-kontoret på Aker Brygge arbeider det omkring 85 advokater og i overkant av 120 ansatte.

Følg pressemeldinger fra DLA Piper

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra DLA Piper på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra DLA Piper

DLA Piper med ytterligere forsterking av sitt forsikrings- og tvisteløsningsteam31.1.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

DLA Piper er i sterk vekst i Norge og i Norden og opplever en stadig økende etterspørsel av advokattjenester innenfor forsikringsrett og tvisteløsning. DLA Pipers tvisteløsningsteam ble i 2022 styrket med to nye partnere. Nå øker teamet ytterligere med rekrutteringen av en ny partner. Vi er glade for å kunne ønske Mohsin Ramani velkommen som ny partner fra 1. februar 2023.

DLA Piper girer opp satsingen innenfor tvisteløsning og immaterialrett22.8.2022 08:56:22 CEST | Pressemelding

Etter en kraftig økning i etterspørselen av advokattjenester innenfor tvisteløsning og immaterialrett, styrker nå advokatfirmaet DLA Piper seg med tre nye partnere i Norge. Tage Brigt A. Skoghøy og Ørjan Salvesen Haukaas vil inngå i DLA Pipers team for tvisteløsning, og Lill Grimstad vil inngå i firmaets avdeling for immaterialrett og teknologi. Samtidig har også Christian Grande tiltrådt som ny markedssjef.

2021 ble et rekordår for globale datasenter-investeringer17.6.2022 14:21:23 CEST | Pressemelding

Globale datasenter-investeringer mer enn doblet seg i 2021 sammenlignet med 2020. De samlede investeringene økte fra USD 24,4 milliarder i 2020 til USD 59,5 milliarder i 2021. Videre økte antallet datasentertransaksjoner med 64 % i samme periode, opp fra 69 transaksjoner i 2020 til 117 i 2021, ifølge en rapport utgitt av det globale advokatfirmaet DLA Piper. 100 toppledere som operer innen sektoren, både investorer, långivere, drivere og utviklere, fra hele verden har deltatt i undersøkelsen som danner grunnlag for rapporten.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom