Kia Norge

Rafael Nadal kjører elektrisk med Kia EV6

Del

Den verdenskjente tennisspilleren Rafael Nadal vil i tiden fremover kjøre mer elektrisk. Som ambassadør for Kia får han nå sin egen spesialversjon av den helt nye elektriske crossoveren Kia EV6.

Bilen ble overlevert under en seremoni på Rafa Nadall Academy i tennisspillerens hjemby Manacor på Mallorca i går. Overleveringen skjedde på en tennisbane som hentet strøm til belysningen fra en Kia EV6 via bilens V2L- system. Altså at du kan plugge en vanlig stikkontakt i bilens ladeluke og bruke bilen som strømkilde.

Som en del av parternskapet mellom Kia og Nadall vil spilleren blant annet bruke sin EV6 i hverdagen på Mallorca. EV6 vil også bli brukt som transport for Nadall under flere store tennisturneringer i tiden som kommer. Blant annet under 2022 Australian Open. I tillegg har han vist interesse for å gjøre alle biler på Rafa Nadall Academy elektriske innen 2022.

- Jobben min krever naturlig nok en hel del reising, og min livstil er ikke fullt ut bærekraftig. Men jeg er bestemt på å gjøre nødvendige endringer der jeg kan. Dette innebærer blant annet bruk av EV6 på Mallorca og flere andre steder, sa tennisstjernen i forbindelse med overleveringen.

 Han benyttet også anledningen til å oppfordre andre til å kjøre elektrisk der det er mulig.

- På Kia tror vi meget sterkt på vårt nye slagord «Movement that inspires» og vi føler oss priviligerte som har hatt Nadall som en av våre globale ambassadører de siste 15 årene, sier Arthur Martins, Senior Vice President and Head of Kia`s Global Brand and Customer Experience divisjon.

- Ikke bare er han en av verdens fremste atleter, men også et forbilde som kontinuerlig jobber for å påvirke verden på en positiv måte gjennom ulike prosjekter og aktiviteter, fortsatte han.

Den nye Kia EV6 elektriske crossoveren vil spille en stor og sentral rolle i Kias nye visjon om å skape innovative og bærekraftige mobilitetsløsninger for mennesker over hele verden.

Kontakter

Bilder

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge, og gjennom nær 70 forhandlere markedsføres Kia over hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994, og tilsammen ruller det ca 30.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.

Følg pressemeldinger fra Kia Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kia Norge

Flere bilder og mer informasjon: Kias helelektriske konsept-SUV, Kia Concept EV9, på AutoMobility LA18.11.2021 07:30:00 CET | Pressemelding

- Etter lanseringen av EV6 setter Kia Concept EV9 tonen for neste modell i Kias elbilsatsing - Den helelektriske konsept-SUV-en følger opp Kias visjon om å bli en «leverandør av bærekraftige mobilitetsløsninger» - Den dristige, kantete utvendige designen til Concept EV9 er basert på Kias nye designfilosofi, «Opposites United» - Den innvendige designen henter inspirasjon fra vannelementet i «Opposites United» og bringer omgivelsene inn i kupeen EV6 høstet mye ros internasjonalt da den ble lansert. På bilutstillingen AutoMobility LA var det den helelektriske konsept-SUV-en Kia Concept EV9 som stakk av med oppmerksomheten. Concept EV9 gir en tydelig pekepinn på hvordan den neste elbilmodellen fra Kia vil se ut. Konseptbilen er et godt eksempel på hvorfor merket er blitt ledende på utvikling av attraktive, teknisk avanserte nullutslippsbiler. I likhet med EV6 er Concept EV9 bygd på Kias avanserte modulbaserte elbilplattform (E-GMP). Concept EV9 følger opp selskapets visjon om å bli en leve

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom