Bauer Media AS

Radio Rock kåret til Årets radiokanal for tredje gang

Del

Radio Rock stakk av med det som kanskje er den aller gjeveste prisen under årets Prix Radio, som ble utdelt fredag kveld.

Den årlige prisutdelingen for radio og podkast arrangeres av Foreningen Radiodager, et samarbeid på tvers av hele den norske lydbransjen.

Radio Rock har spesialisert seg på å bare spille rockemusikk, presentert av noen av landets mest ihuga rocke-entusiaster. Det er andre året på rad, og tredje gang totalt, at Radio Rock kåres til Årets radiokanal i skarp konkurranse fra kanaler fra NRK, Viaplay og Lokalradio.

Kanalsjef Stian Eliassen sier han er stolt og glad for prisen. Æren gir han imidlertid til sine program-medarbeidere som jobber knallhardt for å lage sendinger og program av høy kvalitet hver eneste dag.

– Men det er ingen grunn til å hvile på laurbærene. Dette er god inspirasjon til å levere enda bedre radio for folk som elsker ekte rock og setter pris på morsomme, kunnskapsrike og engasjerte programledere.

Radio Rock er en del av Bauer Media, som også står bak radiokanaler som Radio Norge, Radio Vinyl, Norsk Pop og Topp 40.Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom