Story House Egmont

Radio Gaga blir eget tegneserieblad!

Del
Radio Gaga av Øyvind Sagåsen (Flis), er en av Norges mest populære tegneserier. Dramaet som utspiller seg i denne kaotiske radiostasjonen har fått mang en fans til å få en pils-ut-av-nesen-morsomt øyeblikk. Nå får serien endelig sitt eget blad.

Etter en lang tid som støttespiller for Pondus, er det på tide å flytte Gagaredaksjonen og alle karakterene jeg har jobbet med over i eget blad. Det er litt skummelt å skulle stå fremst på scenen, men veldig inspirerende, har det vist seg. For å sitere Dumdum boys: «Nå skjerpes greiene!»

Sagåsen lover at Gaga kommer til å få et løft, og flere spennende ting vil skje i serien i 2019.

– I tillegg har vi fått mange flinke folk med på laget, både i redaksjonen og som bidragsytere. Dette blir veldig, veldig moro! Jeg gleder meg! sier serieskaperen. 

– Øyvind «Flis» Sagåsen har vært på trykk i rundt 350 publikasjoner i 10 land med vitsetegninger og forskjellige striper. Da er det intet mindre enn en nasjonal skamplett at norgesvennen Øyvind og serien hans Radio Gaga ikke har fått et eget blad før nå, sier redaksjonssjef Tormod Løkling i Egmont.

Han fortsetter med å spesifisere at Radio Gaga er trolig den eneste radiostasjonen som gjør seg best på papir.
– Kanskje er det sånn at radiolyttingen går ned i disse DAB-tider, men jeg er sikker på at med lanseringen av Radio Gaga-bladet, så vil radiolesingen gå opp!

Radio Gaga vil komme ut åtte ganger i 2019. Men lanserer også et spesial-nummer, nemlig nr 0, som kun vil gå ut til dem som abonnerer på bladet, samt selges på serie.no. 

Som serieskaper feirer Øyvind Sagåsen 30-årsjubileum i 2019, passende nok med en hel egen bladutgivelse. 


Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Øyvind Sagåsen kommer med eget blad
Øyvind Sagåsen kommer med eget blad
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom