DLA Piper

Profilerte eiendomsadvokater til DLA Piper

Del

Line Ravlo-Losvik fra Selmer og Andreas Mello-Kildal fra Wikborg Rein melder overgang til eiendomsteamet i DLA Piper.

Line Ravlo-Losvik er tiltenkt en nøkkelrolle i videre utvikling av den lokale, nordiske og internasjonale eiendomssatsningen til DLA Piper. Hun har tidligere ledet eiendomsavdelingen i Wikborg Rein, og de siste årene har hun vært en av flere profilerte partnere innen fagområdet i advokatfirmaet Selmer.

Ravlo-Losvik er blant landets mest anerkjente eiendomsadvokater, med topprangeringer i Legal500, Chambers & Partners, Who's Who og Finansavisens advokatundersøkelse og har omfattende erfaring fra både eiendomstransaksjoner, leiekontrakter og generell eiendomsjuss.

- Jeg gleder meg til å bli en del av et av de største internasjonale advokatfirmaene, som også har en enormt sterk "standing" i de internasjonale markedene. DLA Piper har blitt kåret til verdens beste advokatfirma innenfor eiendom, og den kompetansen og erfaringen som ligger til grunn for det, er jeg glad for å bli en del av, sier Line Ravlo-Losvik.

Den andre partneren som slutter seg til DLA Pipers eiendomsteam er Andreas Mello-Kildal som melder overgang  fra Wikborg Rein. Mello-Kildal har betydelig erfaring med eiendomstransaksjoner, restruktureringer og forhandlinger av leiekontrakter, samt god kunnskap om skatte- og avgiftsrelaterte forhold tilknyttet næringseiendom. Han har tidligere jobbet som advokat i DLA Piper og ser frem til gjensynet med sin gamle arbeidsgiver.

- Jeg startet karrieren min  i DLA Piper som student, og har også jobbet som advokat her tidligere – så nå er sirkelen sluttet.  DLA Pipers miks av internasjonal forankring og lokal kompetanse har et enormt potensial. Når muligheten bød seg til å igjen bli en del av det gode fagmiljøet i DLA Piper, samtidig som at jeg får jobbe med Line som jeg kjenner fra Wikborg Rein, var dette noe jeg ikke kunne la gå fra meg, forteller Mello-Kildal.

Økt satsning

Managing partner i DLA Piper Norway Kaare Oftedal, er strålende fornøyd med å få på plass ytterligere to sentrale og dyktige eiendomsadvokater i firmaet.

- Å få Line inn på eiendomsteamet i en nøkkelrolle tror vi vil være med på å videreutvikle teamet ytterligere i årene som kommer. Hun har en forretningsånd hvor hun alltid ser etter muligheter og hun har gjentatte ganger vist seg å være strategisk og fremtidsorientert. Hun er anerkjent for å levere rådgivning av høyeste kvalitet og være en betrodd rådgiver og god forretningspartner. Alt dette er verdier vi setter svært høyt i DLA Piper.

- Andreas kjenner vi godt fra tidligere, og vi er svært glade for at han blir en del av DLA Piper igjen. Hans kompetanse er solid og vi kjenner Andreas som en kommersiell og dyktig advokat, sier Oftedal.

Ravlo-Losvik er fornøyd med at hun får med seg Mello-Kildal på laget når hun tiltrer som partner i DLA Piper like over påske, og er spent på å komme i gang.

- Det er utrolig spennende å kunne gå inn i en mer internasjonal rolle, men samtidig jobbe med samme type saker som tidligere. Jeg ser også frem til å være med på å videreutvikle et allerede sterkt team. Å bygge noe sammen, og være med på å definere hvordan felles mål kan nås via felles satsning, er en utfordring jeg trivdes godt med i Wikborg Rein, og som jeg gleder meg til å begynne på igjen. Og så ser jeg frem til å jobbe med Andreas igjen.

Oftedal og leder av  eiendomsavdelingen Thomas Rindahl Håkonsen, er tydelig på at firmaets satsing på eiendomssegmentet vil intensiveres i årene som kommer.

- Vi vil fortsette å bygge ut eiendomsteamet vårt, og jakter hele tiden flinke folk som vil være med oss på denne reisen.                                                                                     

Nøkkelord

Kontakter

Even Heen Kristensen Head of Marketing and Business Development

even.heen.kristensen@dlapiper.com

+47 456 63 269

Bilder

Om DLA Piper

DLA Piper
DLA Piper
Bryggegata 6
0250 Oslo

+47 24 13 15 00http://www.dlapiper.no

DLA Piper er et globalt advokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. I Norden har DLA Piper kontor i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Helsininki.

Selskapet har 32 partnere og totalt 130 ansatte i Oslo. For mer informasjon: www.dlapiper.com.

Følg saker fra DLA Piper

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra DLA Piper på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra DLA Piper

Kaare Oftedal blir ny managing partner i DLA Piper i Norge27.12.2017 11:29:40 CETPressemelding

Kaare Oftedal blir ny managing partner i DLA Piper i Norge når Hans Christian Brodtkorb styrker fokus på DLA Piper sin nordiske vekststrategi. Brodtkorb har vært managing partner og ledet DLA Piper i Norge siden 2013. I denne perioden har firmaet økt omsetningen med hele 71 prosent fra 153 millioner i 2013 til 262 millioner i 2017. Samtidig har selskapet i perioden økt fra 76 ansatte til 120 ansatte ved inngangen til 2018.

Kjell-André Honerud til DLA Piper fra Føyen Torkildsen AS: DLA Piper styrker team med fokus på entreprise, offentlig anskaffelser og OPS-prosjekter22.8.2017 12:41:49 CESTPressemelding

DLA Piper fortsetter veksten i Norge og styrker sitt team innen eiendom, entreprise, offentlig anskaffelser og OPS-prosjekter gjennom å rekruttere Kjell-André Honerud fra Føyen Torkildsen som ny partner. DLA Piper ble nylig det største advokatfirmaet i Norden ved at det danske advokatfirmaet LETT med over 300 ansatte gikk inn i DLA Piper med virkning fra mai 2017. DLA Piper har 600 ansatte i Norden, 4.200 advokater internasjonalt og er representert i mer enn 40 land.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom