Stortinget

Priv. til red.: Tilrettelegging for pressen ved kontrollhøringen 27. november

Del

Kontroll- og konstitusjonskomiteen har kontrollhøring i forbindelse med arbeids- og sosialministerens redegjørelse om rapporten fra utvalget som har gransket feilpraktiseringen av folketrygdens oppholdskrav for rett til sykepenger, pleiepenger og arbeidsavklaringspenger – den såkalte NAV-saken.

Høringen er ikke digital. Det vil si at både lederen og medlemmene fra granskingsutvalget og arbeids- og sosialministeren er til stede under høringen.

Tid: fredag 27. november kl. 12.00–14.50
Sted: Stortinget, høringssal N-202

Program for høringen 

Det er ikke anledning til å følge høringen i salen, men den blir overført på nett-TV via stortinget.no.  

Praktisk informasjon til pressen:

-          Smittevernregler for pressen gjelder som vanlig. Stortinget anbefaler bruk av munnbind når man forflytter seg eller befinner seg på steder der det er vanskelig å opprettholde avstand på en meter.

-          Fotografer som ønsker å filme eller fotografere, blir fulgt inn i forkant av høringen og i tilknytning til pausen. Smittvernhensyn medfører at vi må følge inn en og en fotograf. Det er ikke åpnet for foto under høringen. Det er også ønskelig at fotografer melder ifra på forhånd for å kunne legge best mulig til rette for alle. Epost sendes til Gunnar.Syverud@stortinget.no 

-          Auditoriet i etasjen under høringssalen er reservert der journalister har mulighet for å arbeide og samtidig følge høringen digitalt. I tillegg legges det opp til at det blir mulig å møte dem som har deltatt i høringen i etterkant.

-          Intervjuer må gjøres  utenfor N-202. Vi legger opp til å ha intervjupunkt i lysgården i Prinsensgate 26. Smittevernhensyn tilsier bare én-til-én-intervjuer.

-          Intervju med arbeids- og sosialminister Henrik Asheim avtales med kommunikasjonsrådgiver i Arbeids- og sosialdepartementet Hanne Tenfjord Skodje, tlf: 932 62 087, som er til stede.

-          Journalister som ikke mer medlemmer av Stortingets presselosje må oppgi navn og mobilnummer på forhånd og følges til og fra inngangen. Påmelding sendes på e-post sendes til  Gunnar.Syverud@stortinget.no  

Nøkkelord

Kontakter

Om Stortinget

Stortinget
Stortinget
Postboks 1700 Sentrum
0026 Oslo

23 31 30 50http://www.stortinget.no

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg saker fra Stortinget

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom