Stortinget

Priv. til red.: Tilrettelegging for pressen ved kontrollhøringen 15. februar

Del

Kontroll- og konstitusjonskomiteen gjennomfører åpen høring i forbindelse med behandlingen av saken om Olje- og energidepartementets håndtering av åpningen av Barentshavet sørøst.

Høringen er delvis digital. Men siste halvdel av høringen vil være fysisk. Det vil si at både tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe og olje- og energiminister Tina Bru er til stede under høringen.

Tid: mandag 15. februar kl. 09.00-15.00
Sted: Stortinget, høringssal N-202, (Inngang i Prinsens gate 26 er eneste som er åpen)

 • Fram til lunsj 12.00 vil høringen være heldigital.
 • 12.30-15.00 vil de som skal høres, være til stede i høringssalen.

Program for høringen

Det er ikke anledning til å følge høringen i salen, men den blir overført på nett-TV via stortinget.no.

Praktisk informasjon til pressen:

 • Smittevernregler for pressen gjelder som vanlig. Stortinget oppfordrer til bruk av munnbind når man forflytter seg eller befinner seg på steder der det er vanskelig å opprettholde avstand på en meter.
 • Fotografer som ønsker å filme eller fotografere, blir fulgt inn i tilknytning til pausen. Smittevernhensyn medfører at vi må følge inn en og en fotograf. Det er ikke åpnet for foto under høringen. Det er også ønskelig at fotografer melder ifra på forhånd for å kunne legge best mulig til rette for alle. E-post sendes til Gunnar.Syverud@stortinget.no.
 • Auditoriet i etasjen under høringssalen er reservert, slik at journalister som dekker høringen har mulighet for å arbeide og samtidig følge høringen digitalt. I tillegg legges det opp til at det blir mulig å møte dem som har deltatt i høringen i etterkant.
 • Det kan ikke gjøres intervjuer i høringssalen. Vi legger opp til å ha intervjupunkt i lysgården i Prinsensgate 26. Smittevernhensyn tilsier bare én-til-én-intervjuer.
 • Intervju med olje- og energiminister Tina Bru avtales med kommunikasjonssjef Ole Berthelsen i Olje- og energidepartementet
  tlf: 930 26 847, eller epost: ole.berthelsen@oed.dep.no.
 • Intervjuer med Ola Borten Moe avtales med ham direkte.
 • Journalister som ikke mer medlemmer av Stortingets presselosje må oppgi navn og mobilnummer på forhånd og følges til og fra inngangen. Påmelding sendes på e-post til Gunnar.Syverud@stortinget.no.

 

 

 

Nøkkelord

Kontakter

Om Stortinget

Stortinget
Stortinget
Postboks 1700 Sentrum
0026 Oslo

23 31 30 50http://www.stortinget.no

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg saker fra Stortinget

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom