Stortinget

Priv. til red.: Irans utenriksminister til Stortingets utenriks- og forsvarskomité

Del

Leder Anniken Huitfeldt og nestlederne Michael Tetzschner og Christian Tybring-Gjedde i Stortingets utenriks- og forsvarskomité møter utenriksminister Javad Zarif under hans besøk i Norge. Møtet skjer torsdag 22. august kl. 12.00 i 3. etasje i stortingsbygningen (nær vandrehallen).

Det legges opp til fotomuligheter for mediene når utenriksminister Zarif ønskes velkommen ved toppen av trappen i Vandrehallen. Av plassårsaker blir det ikke gitt anledning til foto inne i møterommet. Rett etter møteslutt blir det gitt en kort uttalelse uten at det blir åpnet for spørsmål.

Huitfeldt har også anledning til å møte norske medier etter at hun har sagt farvel til utenriksministeren.

Tidsplan:

12.00 – Utenrikskomiteens leder og nesteledere ønsker utenriksminister Javad Zarif velkommen utenfor møterommet i vandrehallen.

12.30 (ca.) – Møtet avsluttes med en kort uttalelse til mediene.

13.10 – UFK-leder Anniken Huitfeldt møter mediene i Vandrehallen.

Stortinget vil legge ut bilder fra møtet på Flickr.

Kontakter

Om Stortinget

Stortinget
Stortinget
Postboks 1700 Sentrum
0026 Oslo

23 31 30 50http://www.stortinget.no

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg saker fra Stortinget

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom