Stortinget

Priv. til red.: Åpen kontrollhøring 26.2. - opplegg for mediene

Del

Kontroll- og konstitusjonskomiteen gjennomfører åpen høring i forbindelse med behandlingen av sak Dokument 3:2 (2020-2021). Høringen gjelder delundersøkelsen om Olje- og energidepartementets oppfølging av Equinors utenlandsinvesteringer (herunder Angola).

De fem første bolkene i høringen gjennomføres digitalt, mens olje- og energiminister Tina Bru vil møte komiteen fysisk i høringssalen i den siste bolken.

Tid: fredag 26. februar kl. 09.00-15.30
Sted: Stortinget, høringssal N-202, (Inngang i Prinsens gate 26 er eneste som er åpen)

Fram til 14.30 vil høringen være heldigital.
14.40-15.25 vil olje- og energiminister Tina Bru være til stede i høringssalen.

Program for høringen

Det er ikke anledning til å følge høringen i salen, men den blir overført på nett-TV via stortinget.no. Lenke til sendingen legges ut på forsiden samme morgen.

Praktisk informasjon til pressen

  • Smittevernregler for pressen gjelder som vanlig. Stortinget oppfordrer til bruk av munnbind når man forflytter seg eller befinner seg på steder der det er vanskelig å opprettholde avstand på en meter. 
  • Fotografer som ønsker å filme eller fotografere, blir fulgt inn i tilknytning til pausen. Det er ikke åpnet for foto under høringen. Det er ønskelig at fotografer melder ifra på forhånd for å kunne legge best mulig til rette for alle. E-post sendes til Gunnar.Syverud@stortinget.no innen torsdag kveld kl. 20.00.Auditoriet i etasjen under høringssalen er reservert, slik at journalister som dekker høringen har mulighet for å arbeide og samtidig følge høringen digitalt. I tillegg legges det opp til at det blir mulig å møte dem som har vært til stede i høringssalen og deltatt i høringen etter at de er ferdige. 
  • Det kan ikke gjøres intervjuer i høringssalen. Vi legger opp til å ha intervjupunkt i lysgården i Prinsensgate 26. Smittevernhensyn tilsier bare én-til-én-intervjuer.
  • Intervju med olje- og energiminister Tina Bru avtales med kommunikasjonssjef Ole Berthelsen i Olje- og energidepartementet,
    e-post: ole.berthelsen@oed.dep.no, tlf: 930 26 847.
  • Journalister som ikke mer medlemmer av Stortingets presselosje må oppgi navn og mobilnummer på forhånd og følges til og fra inngangen. Påmelding sendes på e-post til Gunnar.Syverud@stortinget.no innen torsdag kveld kl. 20.00.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Stortinget

Stortinget
Stortinget
Postboks 1700 Sentrum
0026 Oslo

23 31 30 50http://www.stortinget.no

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg saker fra Stortinget

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom