Stortinget

Priv. til red: Åpen kontrollhøring 19.4. – opplegg for mediene

Del

Utenriks- og forsvarskomiteen har justis- og beredskapsministerens redegjørelse 23. mars om planlagt salg av Bergen Engines AS til behandling. Som ledd i behandlingen av saken avholder komiteen kontrollhøring mandag 19. april.

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland, næringsminister Iselin Nybø, forsvarsminister Frank Bakke-Jensen, utenriksminister Ine Eriksen Søreide og statsminister Erna Solberg møter komiteen fysisk i høringssalen. Etterretningstjenesten, Politiets sikkerhetstjeneste og Nasjonal sikkerhetsmyndighet deltar også i første del.

Tid: 19. april kl. 08.30-11.40 og kl. 15.00-20.25.
En eventuell lukket del av høringen vil finne sted 20.30.

Sted: Stortinget, høringssal N-202 (inngang i Prinsens gate 26).

Program for høringen

Det er ikke anledning til å følge høringen i salen, men den blir overført på nett-TV via stortinget.no. Lenke ligger på forsiden fra mandag morgen.

Praktisk informasjon til pressen
Smittevernregler for pressen gjelder som vanlig. Stortinget oppfordrer til bruk av munnbind når man forflytter seg eller befinner seg på steder der det er vanskelig å opprettholde avstand på en meter.
Fotografer som ønsker å filme eller fotografere, blir fulgt inn i tilknytning til pausen. Det er ikke åpnet for foto under høringen. Vi ber fotografer melde ifra på forhånd for å kunne legge best mulig til rette for alle. E-post sendes til erik.thompson@stortinget.no innen søndag kveld kl. 20.00. 

Journalister som ikke er medlemmer av Stortingets presselosje må oppgi navn og mobilnummer på forhånd og følges til og fra inngangen. Påmelding sendes på e-post til erik.thompson@stortinget.no innen søndag kveld kl. 20.00.

Auditoriet i etasjen under høringssalen er reservert, slik at journalister som dekker høringen har mulighet for å arbeide og samtidig følge høringen digitalt. Det er anledning til å kjøpe mat i kantina like ved og spise i auditoriet.
Det legges opp til at det blir mulig å møte dem som har vært til stede i høringssalen og deltatt i høringen etter at de er ferdige, i den grad de ønsker det.
Det kan ikke gjøres intervjuer i eller i tilknytning til høringssalen. Vi legger opp til å ha intervjupunkt i lysgården i Prinsensgate 26. Smittevernhensyn tilsier bare én-til-én-intervjuer. 
Intervju med statsminister Erna Solberg avtales med kommunikasjonssjef Anne-Kristin Hjukse i Statsministerens kontor,
e-post: anne-kristin.hjukse@smk.dep.no, tlf: 992 14 610.

Intervju med utenriksminister Ine Eriksen Søreide avtales med kommunikasjonssjef Trude Måseide i Utenriksdepartementet,
e-post: trude.maseide@mfa.no, tlf: 957 26 510.

Intervju med justis- og beredskapsminister Monica Mæland avtales med kommunikasjonssjef Trude Larstad i Justis- og beredskapsdepartementet,
e-post: trude.larstad@jd.dep.no, tlf: 936 67 742.

Intervju med forsvarsminister Frank Bakke Jensen avtales med kommunikasjonssjef Ingrid Dåsnes i Forsvarsdepartementet,
e-post: ingrid.dasnes@fd.dep.no, tlf: 452 41 874.

Intervju med næringsminister Iselin Nybø avtales med fungerende kommunikasjonssjef Camilla Bredde Pettersen i Nærings- og fiskeridepartementet,
e-post: cpe@nfd.dep.no, tlf: 951 05 064.

Intervju med fungerende direktør for NSM, Helge Rager Furuseth, avtales med kommunikasjonssjef Trond Øvstedal.
e-post: trond.ovstedal@nsm.no, tlf: 975 29 556.

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt(Vennligst ring, ikke send sms.)

Pressevakt for pressehenvendelser til Stortingets presidentskap, direktør og øvrig administrativ ledelse.

Tel:+47 920 10 681

Lenker

Om Stortinget

Stortinget
Stortinget
Postboks 1700 Sentrum
0026 Oslo

23 31 30 50http://www.stortinget.no

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg saker fra Stortinget

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom