Story House Egmont

Prisvinnende bokserie solgt til Sverige og Danmark!

Del

Arkin-bøkene av H. L. Phoenix, er solgt til både Danmark og Sverige.

Bøkene som vant Ravneringene-prisen er solgt til to andre land
Bøkene som vant Ravneringene-prisen er solgt til to andre land

– Dette er noe jeg har både dagdrømt om i mange år og jobbet hardt for. Det føles ut som ytterligere to verdifulle brikker i puslespillet mitt legges i dag, sier en takknemlig serieskaper, H. L. Phoenix. 

«Arkin-Lysets vokter» er en vakker portalfantasy der drømmer blir virkelige, der ensomhet og savn redder liv, og der den minste personen kan kaste den lengste skyggen! Hvis han våger! 

Arkin er en ensom og engstelig gutt som alltid har følt seg annerledes. Men han er også smart og underlig talentfull i tegning. Det er åtte måneder siden han mistet moren sin, og tomrommet hun etterlot seg holder på å sluke ham hel. Men alt forandres den dagen en mystisk, gammel vaktmester på skolen etterlater en enda mer mystisk gåte til ham. Og idet han løser gåten åpner det seg en magisk verden ...

Vinner av Ravneringene-prisen
Tidligere i vår vant H. L. Phoenix (Helge Lee) Ravneringene-prisen, som den første noensinne. Prisen deles ut av fantasyforfatter Siri Pettersen, og har som intensjon å hylle ny norsk fantasy. 

Pettersen sa følgende om Arkin-bøkene:
– «Arkin» er mye mer enn vakkert, det er en redningsplanke. Sårt og nakent. Historien dykker i tung tematikk, som trekker på egne erfaringer, men likevel evner den å løfte leseren, og det er nettopp der den treffer meg mest! Den illustrerer selve kjernen i hva fantasy er og kan være: Historier som gir mening til det meningsløse. Håp i det håpløse. Mange fortviler over verden, over svekket empati, og kynisme. «Arkin» er en motgift. Dette er bøker som vil hjelpe unge å mestre det ufattelige, og vekke viljen til å kjempe. Dette er bøker som kan redde liv. For mange vil «Arkin» ikke bare være en historie - det vil være historiEN. 

Arkin-bøkene vil bli gitt ut av det danske forlaget Turbine, samt Svenske Egmont. Du kan møte H. L. Phoenix under Lillehammer litteraturfestival neste uke, der han vil samtale med nettopp Siri Pettersen. Arrangementet finner sted Onsdag 1 juni kl 10.30.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bøkene som vant Ravneringene-prisen er solgt til to andre land
Bøkene som vant Ravneringene-prisen er solgt til to andre land
Last ned bilde
Forfatter H. L. Phoenixs bøker kommer snart ut i Danmark og Sverige. Foto: Marianne Wahlberg
Forfatter H. L. Phoenixs bøker kommer snart ut i Danmark og Sverige. Foto: Marianne Wahlberg
Last ned bilde

Lenker

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom