OBOS

Prestisjefylt stipend til OBOS-ansatt

Del

Hilde Rostad, direktør for digitalisering av økonomitjenester i OBOS har mottatt et MBA-stipend fra Norsk Svensk Handelskammer og Handelshøyskolen i Stockholm.

Stipendiet omfatter Executive MBA-studier til en verdi av 465 000 svenske kroner.

Det er neste generasjons ledere som er målgruppe for stipendiet, og formålet er å styrke relasjonene mellom norsk og svensk næringsliv.

– Vi er svært stolte over at Hilde Rostad har blitt tildelt det Norsk-Svenske Handelskammerets stipend. I tillegg til at Hilde er en veldig god representant for OBOS, er stipendet også en bekreftelse av at vårt strategiske fokus på talentutvikling lønner seg, sier Morten Aagenæs, konserndirektør i OBOS.

For OBOS er det å utvikle ledere og strategisk kompetanse helt avgjørende.

– Når vi ansetter ledere hos oss, leter vi etter de beste talentene, de som kan lede OBOS inn i framtiden. Rostad ble ansatt etter disse kriteriene, og vi har stor tro på hennes potensial, forteler Aagenæs.

Ledelse, innovasjon og bærekraft

Stipendet gir Rostad mulighet til å utvikle sin kompetanse innen ledelse, innovasjon, internasjonale relasjoner og ikke minst bærekraft. Nå venter 18 måneder med spennende studier ved Handelshøyskolen i Stockholm.

– Det var med stor glede og ydmykhet, at jeg mottok beskjeden om at jeg ble plukket ut til dette stipendet. I ett og et halvt år skal jeg, ved siden av jobb, få muligheten til å bygge kompetanse og danne nettverk med andre ledere fra hele verden. Selv om jeg har vært leder i snart ti år, er det jurist jeg er av utdannelse. Nå gleder jeg meg til å dykke inn i det faget jeg er så lidenskapelig glad i, nemlig ledelse, forteller Rostad.

Stipendet ble overrakt av styreleder i Norsk Svensk Handelskammer, Kai Eide tidligere denne uka. Juryen begrunner sitt valg blant annet med at Rostad er et innovativt talent med sterke lederegenskaper, og interessert i teknologi og bærekraft.

– Det at SSE MBA Executive Format 2021 inkorporerer bærekraft i alle fag er noe av det som gjør at jeg ser spesielt frem til å ta fatt på denne utdannelsen. Å få muligheten til å bygge nettverk med ledere fra hele verden ser jeg på som utrolig spennende, og den praktiske tilnærmingen Handelshøyskolen i Stockholm legger opp til gjør at jeg vil kunne nyttiggjøre meg kunnskapen og innsikten i jobben min i OBOS, sier Rostad.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

22 86 55 00http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 500 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg pressemeldinger fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom