Helse Sør-Øst RHF

Presseorientering om korona-situasjonen tirsdag 24. november

Del

Helse Sør-Øst RHF inviterer til en presseorientering om korona-situasjonen tirsdag 24. november klokken 12:00 - 12:45. Administrerende direktør Cathrine M. Lofthus vil, sammen med viseadministrerende direktør Jan Frich, gi oppdaterte tall for pasienter og utstyr. Det blir også orientert om bruk av hurtigtester og om ulike medikamenter som har vært aktuelle for behandling av koronapasienter.

Av smittevernhensyn holdes orienteringen i virtuelt møterom hos:

Join.nhn.no

Velg video og skriv inn nummer: 716511

Pressebilder sendes ut på forespørsel.

Nøkkelord

Om Helse Sør-Øst RHF

Helse Sør-Øst RHF
Helse Sør-Øst RHF
Parkgata 36
2317 Hamar

62585500https://www.helse-sorost.no/

Helse Sør-Øst RHF (regionalt helseforetak) er er av fire regionale helseforetak i Norge og eier de 11 statlige helseforetakene i regionen.

Helse Sør-Øst RHF sørger for spesialisthelsetjenester til 2,9 millioner mennesker i fylkene Agder, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark og Viken.  

Følg saker fra Helse Sør-Øst RHF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Helse Sør-Øst RHF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Helse Sør-Øst RHF

Anbefaler ny sykehusstruktur i Innlandet11.12.2020 15:12:04 CETPressemelding

Helse Sør-Øst RHF har i samarbeid med Sykehuset Innlandet HF gjennomført en prosjektutredning av den framtidige sykehusstrukturen i Innlandet. Prosjektgruppen anbefaler en fordeling av virksomheten mellom det nye Mjøssykehuset, et akuttsykehus og et elektivt sykehus. I tillegg vektlegger prosjektgruppen utvikling av flere desentraliserte og prehospitale tjenester, samt peker på plassering av ny luftambulansebase.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom