Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Presseinvitasjon til Helseteknologikonferansen 2021

Del

Er du opptatt av innovasjonen som oppstår når helsevesenet møter leverandørene? Er du interessert i ny helse- og velferdsteknologi, og rykende ferske og spennende gründer-virksomheter?

Dette er noen av tingene som tas opp på Helseteknologikonferansen 2021.

Under konferansen vil du også få møte ni spennende gründere med spennende løsninger som på sikt kan snu opp-ned på helsetjenesten. «Årets Helsegründer» blir også kåret under konferansen.

Konferansen er den sjette i rekken, og arrangeres av Tekna, Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster. Her møtes alle i bransjen med interesse for ny helse- og velferdsteknologi og tjenesteinnovasjon, både i helsetjenesten og i industrien. Så langt har konferansen over 200 deltakere.

Se fullstendig program her:

https://www.tekna.no/kurs/helseteknologikonferansen-2021-40256/

Når: 12. oktober
Tid: 0900-1700
Hvor: Scandic Fornebu Hotel, Fornebu

Ønsker du å delta, så angi at du er journalist under «Tilleggsopplysninger» på påmeldingen. Har du spørsmål, ta kontakt med Tom Dalbak (932 59 521).

Velkommen til konferanse!

Kontakter

Bilder

Om Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Dronning Mauds gate 15
0201 Oslo

22 94 75 00https://www.tekna.no/

Tekna organiserer medlemmer som har en mastergrad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap. Våre 90 000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Tekna er den største masterforeningen i Norge, og den største fagforeningen i Akademikerne.

Følg pressemeldinger fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom