Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Presseinvitasjon: TEKNAS CO2-KONFERANSE 2021

Del

Klimapolitikk, teknologi, forretningsmodeller og lønnsomhet står på dagsorden på Teknas digitale CO2-konferanse 20.-21. januar.

Hvordan skal CCS bidra til et grønnere samfunn og gi Norge et konkurransefortrinn? En realisering av fullskala fangst og lagring av CO2 har aldri vært nærmere enn nå, og er en rød tråd på konferansen, som åpnes av Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg.

Representanter fra Olje- og energidepartementet og Stortingets Energi og miljøkomite vil belyse forretningsmodeller for CCS og industriell vekst for Norge, og Norges plass i Europas hydrogenrevolusjon.

Nøkkelpersoner fra Equinor, Fortum Varme og Gassnova vil gi de ferskeste oversiktene om CO2-lagring og avfallsforbrenning, og søkelyset settes deretter på virkemidler som kan gjøre CCS til et lønnsomt klimatiltak.
På konferansens andre dag står hydrogen sentralt, og mulighetene for hydrogenproduksjon av norsk naturgass med CCS, som et eksempel på hvordan Norge bør posisjonere seg i forhold til å levere fornybar energi.

Når: 20. – 21. januar

Tid: 0830 - 1700

Se programmet her:

https://www.tekna.no/kurs/teknas-co2-konferanse-2021-40223/Program/?info=113784

Meld deg på her, under «presse»:

https://www.tekna.no/kurs/teknas-co2-konferanse-2021-40223/Enroll/#/

Kontakter

Bilder

Om Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Dronning Mauds gate 15
0201 Oslo

22 94 75 00https://www.tekna.no/

Tekna organiserer medlemmer som har en mastergrad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap. Våre 85 000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Tekna er den største masterforeningen i Norge, og den største fagforeningen i Akademikerne.

Følg saker fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom