NAF

PRESSEINVITASJON: Slik får du sett de flunkende nye bilene fra verdens største elbiltest på veien - få full oversikt her

Del

Verdens største elbiltest El Prix, arrangert av NAF, går av stabelen onsdag 26. januar, og vi ønsker å invitere pressen til Vinstra på ettermiddag- og kveldstid 26. januar.

Elbilene starter ruten på Vulkan i Oslo og skal kjøres helt tomme for strøm. Etter Oslo kjører bilene på riksvei 4 til Gjøvik, videre nordover i Gudbrandsdalen til Dombås, så til Hjerkinn over Folldal og Venabygdsfjellet ned til Ringebu igjen. Er det noen biler som fortsatt har strøm, fortsetter de mot Dombås igjen.

Vinstra er hovedkvarteret der alle bilene til slutt vil komme inn. Testruten gjennom dalen er en etablert rute for NAFs elbiltester som er fin for å teste elbiler under vinterlige norske forhold.

Bilene har også korte pitstops på drøye 10 minutter på følgende steder:

  • Circle K Gjøvik
  • Circle K Dombås
  • Circle K Vinstra


På Vinstra vil det bli muligheter for å se de aktuelle bilene som er med i testen. Dette er de nyeste og mest spennende elbilene som kan rulle på norske veier i dag. I tillegg vil det bli muligheter for å intervjue blant annet senior kommunikasjonsrådgiver Nils Sødal i NAF. Han skal i tillegg kjøre en av testbilene.

Og hvor kult er det ikke at vi har etablert Gudbrandsdalen som arena for verdens største elbiltest?

Følg elbilenes rekkevidde direkte på Motor og Facebook. NAFs medlemsmagasin Motor rapporterer direkte fra testen på Motor.no, der du får resultatene om bilene du er interessert i.

Kontakter

Bilder

Om NAF

NAF
NAF
Skippergata 4
0152 Oslo

23 21 31 00http://www.naf.no

Hver tiende nordmann og 25 prosent av alle personbileiere er medlem i NAF. Dette gjør oss til Nordens største interesse- og forbrukerorganisasjon med nærmere 500 000 medlemmer. Organisasjonen er landsomfattende med 68 lokalavdelinger, 450 ansatte og ca. 2000 frivillige. NAF er en engasjert og markant samfunnsaktør som arbeider aktivt for at norske trafikanter skal kunne reise sikkert, effektivt og miljøvennlig. NAFs virksomhet omfatter kontroll og testing av biler ved 44 NAF-sentre, trafikkopplæring, veihjelp, reise, handel, juridisk bistand og forbrukerrådgivning m.m. Etter avtale med Vegdirektoratet driver NAF 27 øvingsbaner i Norge.

Følg pressemeldinger fra NAF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NAF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NAF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom