Scenekvelder AS

Presseinvitasjon: Premiere på Matilda-musikalen 9. sept.

Del

Pressen inviteres til rød løper i forbindelse med premieren til Matilda -musikalen på Folketeateret, fredag 9. september 2022.

Foto: Fredrik Arff
Foto: Fredrik Arff

Musikalen er basert på den verdenskjente Roald Dahl-boka med samme navn. Nå settes den opp for aller første gang i Norge  - med et stjernelag bestående av blant annet Robert Stoltenberg, Haddy Njie, Siren Jørgensen og Fridtjov Såheim.

  • Oppmøte for pressen er fra kl. 17:45 i Folketeaterpassasjen.
  • Premieren starter klokken 19.00.
  • Påmelding senest 7. september til Cecilie Victoria Jensen, jensen@firsthouse.no / 90 53 95 95

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Fredrik Arff
Foto: Fredrik Arff
Last ned bilde
Foto: Fredrik Arff
Foto: Fredrik Arff
Last ned bilde
Foto: Fredrik Arff
Foto: Fredrik Arff
Last ned bilde

Lenker

Om Scenekvelder AS

Scenekvelder AS
Scenekvelder AS
STORGATA 21
0184 Oslo

http://www.scenekvelder.no

Det er Scenekvelder som fyller Folketeateret med innhold. Scenekvelder er produksjonsselskapet som står bak de norske oppsetningene av internasjonale stjernemusikaler som Mary Poppins, Singin in the Rain, Les Misérables og The Phantom of the Opera.

Følg pressemeldinger fra Scenekvelder AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scenekvelder AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Scenekvelder AS

Marion Ravn og Karoline Krüger slipper en av verdens største musikallåter på norsk8.7.2022 11:21:26 CEST | Pressemelding

Marion Ravn og Karoline Krüger slipper i dag en ny, norsk tolkning av «I know him so well». Låten er en del av et eksklusivt studioopptak av alle sangene fra den kjente Chess-musikalen. Musikalen spilles på Folketeateret i Oslo denne høsten. På albumet finner du også norske versjoner av hits som «One Night In Bangkok» og «Anthem», fremført av en rekke kjente artister som også spiller i oppsetningen av musikalen.