OBOS

Presseinvitasjon: OBOS Boligkonferanse

Del

Hvordan vil vi leve og bo i framtiden? Det diskuterer vi på boligkonferansen tirsdag 13. september i Oslo.

Bli med på konferansen:

  • Når: Tirsdag 13. september klokken 09.00.
  • Hvor: Den Norske Opera & Ballett.

Spenningene i verden er større enn på lenge. Vi har gått fra pandemi til krise i Europa. Det gjør noe med oss. Søker vi tilbake til naturen og et roligere liv utenfor de store byene? På boligkonferansen vender vi blikket mot den byutviklingen som foregår i mindre byer og i utkanten av de største. Er småbyen det neste store i byutviklingen? Eller er det først og fremst høye boligpriser som driver folk ut av de store byene? Demografiforsker Marianne Tønnesen vil gi oss et innblikk i hvordan flyttestrømmene går mellom by og land.

Blant foredragsholderne er også den svenske arkitekturkritikeren Mark Isitt som skal snakke om hvordan god arkitektur kan bidra til å gjøre livene våre bedre. Vi har også med oss lykkeforsker Ragnhild Bang Nes, filosof Henrik Syse og sosiolog Jan-Paul Brekke.

På konferansen blir det også lansering av en helt ny kollektivløsning sør i Oslo. OBOS har sammen med AF Gruppen og Multiconsult utredet en klimavennlig og effektiv kollektivløsning for den nye bydelen Gjersrud-Stensrud. En ny bydel med 10 000 boliger har ligget på tegnebrettet i årtier – i påvente av en realiserbar kollektivløsning. Nå vil OBOS bidra til å sette fart i det store byutviklingsprosjektet.

Påmelding presse

Her kan du lese mer om konferansen og se programmet

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

22 86 55 00http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 500 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.