OBOS

Presseinvitasjon: OBOS Boligkonferanse 2021

Del

Tirsdag 7. september er det tid for OBOS Boligkonferanse, og pressen inviteres til å følge konferansen fra hovedsalen i Den Norske Opera & Ballett.

Tema i år er «Den rettferdige byen». Det skal handle om rettferdighet i boligbyggingen og byutviklingen, og om hva rettferdighet betyr for oss som samfunn. Er det mulig å styre byutviklingen i en mer rettferdig retning? Og hva er i det hele tatt rettferdig?

Dyktige folk på scenen

Til konferansen kommer innbyggere og utbyggere, akademikere og arkitekter, en filosof og en komiker – Se program og innhold.

Velkommen til en dag hvor vi snur og vender på et viktig tema, og reflekterer over rettferdighet som et spørsmål om politikk, etikk og estetikk.

Av smittevernhensyn og praktiske årsaker må vi ha navn og kontaktinfo på journalister og fotografer. Ønsker du presseakkreditering? Meld deg på her!

Tid: Tirsdag 7. september 2021, kl. 09.00 til 14.30
Sted: Oslo, Den Norske Opera & Ballett

* Dersom det av hensyn til smittevern ikke lar seg gjøre å samles i Operaen, blir konferansen gjennomført digitalt. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

22 86 55 00http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 500 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg pressemeldinger fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom