Norad

Presseinvitasjon: Norad-konferansen (26-27. jan) har invitert globale ledere innen bekjempelsen av covid-19 om tiden fremover

Del

Vi står ved inngangen til et nytt år. En global pandemi, økonomisk stagnering, større ulikhet, og trusler mot demokrati og ytringsfrihet preget 2020. Starten på dette tiåret har kastet en hel verden ut i krise.Samtidig tikker klokka, med en enda større krise på trappene: Menneskeskapte klimaendringer.

På Norad-konferansen 2021 spør vi: Går vi mot en fremtid med mer samarbeid eller mer alenegang? Hva skal til for å nå bærekraftsmålene innen 2030, og er vi egentlig på rett vei? Blir det tidenes tiår med felles løsninger på globale utfordringer, eller blir det stadig steilere fronter og mer nasjonalisme?

Konferansen går over to dager (26-27. januar). Den begynner kl. 10.00 begge dager, og varer til ca 13.00. 

Klikk her for å melde deg på Norad-konferansen 2021

Med et stjernelag av norske og internasjonale eksperter vil vi belyse disse spørsmålene og rette et spesielt fokus på helse, klima og økonomi:

  1. Helse: «Vaksinenasjonalisme og global fordeling»
  2. Klima: «Grønn gjenoppbygging og norsk bistand»
  3. Økonomi: «Vekst og arbeidsplasser innen planetens tålegrense»

Digital konferanse

Norad-konferansen samler viktige stemmer og tar opp de viktigste spørsmålene. Konferansen blir som alt annet under covid-19 litt annerledes enn vanlig - den blir primært digital. Men dette er fortsatt årets viktigste konferanse for deg som er opptatt av bærekraftig utvikling, internasjonalt samarbeid og fattigdomsbekjempelse. Vi kan love et unikt faglig påfyll, gode samtaler og debatt.

Konferansen går over to dager. Den begynner kl. 10.00 begge dager, og varer til ca 13.00. Det er lagt opp til to sesjoner per dag. Det vil bli et kvarters pause mellom de to sesjonene, tidspunktet for pause i programmet under er tenativt og kan bli flyttet litt før programmet er helt klart i januar. Du velger selv om du deltar på utvalgte sesjoner, en eller begge dagene. Velkommen!

Klikk her for å melde deg på Norad-konferansen 2021

Nøkkelord

Kontakter

Pressekontakt: Daniel Schmidt.

Norads pressetelefon: (+47) 977 14 966
E-mail: Jacob.Daniel.Schmidt@norad.no

Pressekontakt: Gulled Jibril.

Norads pressetelefon: (+47) 977 14 966
E-mail: gulled.omar.jibril@norad.no

Bilder

Om Norad

Norad
Norad
Bygdøy allé 2
0257 Oslo

+47 23 98 00 00http://norad.no

Norad, direktoratet for utviklingssamarbeid, setter penger i arbeid for å bidra til at verden når bærekraftsmålene om å utrydde fattigdom, redusere ulikhet og bremse klimaendringene innen 2030. Norad gir bistands- og forvaltningsfaglige råd til Utenriksdepartementet, utenriksstasjonene og Klima- og miljødepartementet. Norad får årlig tildeling fra Utenriksdepartementet og fra Klima- og miljødepartementet.

Følg pressemeldinger fra Norad

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norad på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norad

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom