Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Presseinvitasjon, Lerchendalkonferansen 2021

Del

Hvordan skal vi best skal ta vare på og utnytte innovasjonskraften og nyskapingen som koronapandemien har tvunget frem? Hvordan kan dette bidra til å bygge Norge som en bærekraftsnasjon?

Tirsdag 9.februar samles sentrale beslutningstakere fra politikk, akademia, organisasjonsliv og næringsliv til Lerchendalkonferansen 2021. Årets konferanse er mer aktuell enn noen gang, og temaet er "Fra kriseinnovasjon til bærekraftnasjon". Statsminister Erna Solberg er blant foredragsholderne i et svært sterkt program.Sosiolog og komiker Harald Eia leder konferansen.

For første gang er årets arrangement heldigitalt og gratis for alle.

Program og påmelding

Lerchendalkonferansen er en tradisjonsrik konferanse som gjennom en årrekke har frontet betydningen av kunnskap, forskning og innovasjon for økonomi og samfunnsutvikling. Arrangørene, NTNU, SINTEF, Norges forskningsråd og Tekna, ønsker å styrke konferansen som en av de sentrale møteplassene i Norge på dette området.

 

Nøkkelord

Kontakter

Om Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Dronning Mauds gate 15
0201 Oslo

22 94 75 00https://www.tekna.no/

Tekna organiserer medlemmer som har en mastergrad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap. Våre 85 000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Tekna er den største masterforeningen i Norge, og den største fagforeningen i Akademikerne.

Følg saker fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom