Kulturrådet

Presseinvitasjon: Lansering av sluttrapport om gjenoppbyggingen av kultursektoren

Del

Kulturrådet og Norsk filminstitutt inviterer til lanseringen av sluttrapporten "Gjenoppbygging av kultursektoren etter pandemien" på Kulturhuset i Oslo, 25. april kl. 10.00.

Kulturrådet og Norsk filminstitutt (NFI) har på oppdrag fra Kultur- og likestillingsdepartementet kartlagt og analysert koronapandemiens konsekvenser for kultursektoren. Denne sluttrapporten er, sammen med fem allerede utgitte delrapporter, svaret på oppdraget som ble gitt våren 2021. I rapporten blir det presentert virkemidler og satsinger som kan styrke sektoren etter pandemien.

Les mer om arrangementet her.

Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) er til stede frem til kl 11.00 og vil være tilgjengelig for pressen. Kristin Danielsen, direktør i Kulturrådet, og Kjersti Mo, direktør i NFI, vil også være tilgjengelige for intervju.

Praktisk informasjon

Når: Mandag 25. april kl. 10.00 – 13.00.

Hvor: Kulturhuset, Oslo

Påmelding: Møtet er åpent for pressen. Journalister som ønsker å være til stede kan sende navn og telefonnummer til sigmund.haugedal@kulturradet.no

Kontaktperson for kultur- og likestillingsministeren: Simon Stjern, mobil: +47 976 50 301, e-post: Simon.Stjern@kud.dep.no

Kontaktperson for Kulturrådet: Sigmund Haugedal, mobil: +47 976 34 580, e-post: Sigmund.Haugedal@kulturradet.no

Kontaktperson for Norsk filminstitutt: Jakob Berg, mobil: +47 971 97 766, e-post: Jakob.Berg@nfi.no

Kontakter

Bilder

Om Kulturrådet

Kulturrådet
Kulturrådet
Mølleparken 2
0459 OSLO

21 04 58 00http://kulturradet.no

Følg pressemeldinger fra Kulturrådet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kulturrådet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kulturrådet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom