Virke

Presseinvitasjon: Handelskonferansen 2019

Del

Virke ønsker presse velkommen til Handelskonferansen, den største møteplassen for norsk handel. På konferansen blir analyser og innsikter fra handelen presentert av norske og internasjonale eksperter.

Tid: Tirsdag 24. september kl. 08.30-16.00. 

Sted: Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus' gate 3, 0155 Oslo.

Arrangør: Virke.

Programhttps://handelskonferansen.no/program-og-pamelding.

Presse kommer gratis inn. Det er muligheter for å intervjue foredragsholdere. Send en e-post til vebjorn.varlid@virke.no for å melde deg på. 

Eksperter fra inn- og utland

Handelen dør ikke. Handelen endrer seg. Slik den alltid har gjort. Men endringene skjer raskere og med større kraft enn tidligere. Internasjonalt snakkes det om BOPIS (buy online, pickup in store) og BORIS (buy online, return in store), som uttrykk for kundens økte forventninger til fleksibilitet, bekvemmelighet og en sømløs kundereise. Hva betyr det for handelen? 

Vi har invitert eksperter fra inn- og utland til å snakke om hvilke grep som kreves for å kapre og beholde fremtidens kunder. Key-note speaker Lee Peterson fra WD Partners i USA er en av de mest populære handelstalerne i verden. Lars Kristian Lindberg fra Gresvig skal fortelle om hvilke grep de tar for å lykkes med satsingen på Intersport etter nedleggingen av G-sport og G-max. Siv Helen Grødem fra suserisivet.no forteller hva hun mener må til for å lykkes i dagens harde konkurranse. 

Tilgang til handelsrapporten 2019/2020

Få gratis tilgang til den mest komplette oversikten over landskapet i norsk handel gjennom den rykende ferske Handelsrapporten 2019/2020. Virke deler ut den prestisjetunge Handelsprisen til den handelsbedriften som i størst grad har utpekt seg med god vekst, lønnsomhet, høy grad av innovasjon og godt omdømme. Prisene årets retailleder og årets butikksjef blir også delt ut. 

Nøkkelord

Kontakter

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er hovedorganisasjonen for handel- og tjenestenæringene i Norge, og representerer nesten 22 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Virke Handel samler norsk handel, og organiserer 14 600 virksomheter innen alt fra faghandel og dagligvare til rene netthandelsaktører. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

Virke: I detaljhandelen har noen sitt beste år og andre sitt verste28.10.2020 09:24:05 CETPressemelding

Ferske tall fra SSB viser at butikker innen møbel, bredt vareutvalg, byggevare, dagligvare og elektronikk opplever sitt beste år noensinne. Virke mener oppturen for de som gjør det godt er viktig for norsk økonomi, men at oppturen er midlertidig. Skal arbeidsplassene og verdiskapingen som er skapt av oppturen vare trengs det tiltak for å få ned grensehandel og fjerning av tekstiltollen.

Virke: Det må sterkere lut til for å sikre arbeidsplasser og verdiskaping i 20217.10.2020 12:32:09 CESTPressemelding

Regjeringen tegner et for optimistisk bilde av økonomien til neste år. Koronakrisen kommer til å legge store begrensninger på verdiskaping og sysselsetting også neste år, og dessverre er det grunn til å tro at utfordringene i økonomien er større enn det regjeringen legger opp til. Jeg regner med at Stortinget er beredt til å bruke sterkere lut, sier Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke, handels- og tjenestenæringens hovedorganisasjon.

Virke: − Budsjettet sender tusenvis av arbeidsplasser ut av landet7.10.2020 11:02:14 CESTPressemelding

Virke mener at regjeringen lukker øynene for det koronakrisen har vist: Det skyhøye norske særavgiftsnivået på grensehandelsutsatte varer og fremdeles tekstiltoll sender tusenvis av arbeidsplasser over grensen. − Å redusere særavgiftene på typiske lokkevarer for grensehandel og å fjerne tekstiltollen vil være som å trykke på en knapp for å få flere permanente arbeidsplasser. Reduksjonen i avgiften for lettbrus er altfor lite, sier Virke-sjefen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom