Forsvarsdepartementet

Presseinvitasjon: Forsvarsministeren til Berlin Security Conference

Del

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram vil delta på Berlin Security Conference i Berlin 30 november -1 desember.

Konferansen har vært arrangert siden 2001 og dette blir den første store sikkerhetskonferansen i Europa etter Russlands invasjon av Ukraina.

Norge er partnernasjon ved årets konferanse som har tittelen “Europe and NATO – directions for Action.» Forsvarsminister Bjørn Arild Gram vil holde åpningsinnlegget på konferansens andre dag.

-          Krigen i Ukraina er et dystert bakteppe for konferansen. Europa står i den mest alvorlige sikkerhetspolitiske situasjonen på mange tiår. Det er avgjørende at Europa står samlet i denne konflikten og at vi fortsetter vår støtte til Ukraina, sier forsvarsminister Bjørn Arild Gram.

For mer informasjon om konferansen: https://www.euro-defence.eu/

Pressekontakt for forsvarsministeren: Kommunikasjonssjef Ingrid Dåsnes, inda@fd.dep.no, tlf 45 241874

Kontakter

Om Forsvarsdepartementet

Forsvarsdepartementet
Forsvarsdepartementet
Glacisgata 1
0150 Oslo

23096011http://www.regjeringen.no

Forsvarsdepartementet (FD) er eit regjeringskontor med ansvar for utforming og iverksetjing av norsk tryggleiks- og forsvarspolitikk.

Følg pressemeldinger fra Forsvarsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Forsvarsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Forsvarsdepartementet

Dåp av nytt Kystvaktfartøy i Tomrefjorden 16.november11.11.2022 06:00:00 CET | Presseinvitasjon

16. november inviterer Forsvarsmateriell og VARD media til dåp av Kystvaktens nye fartøy, KV Jan Mayen. Dåpen finner sted i Tomrefjorden. Gudmor for fartøyet er Justis- og beredskapsminister Emile Enger Mehl. Forsvarsminister Bjørn Arild Gram vil også delta i seremonien sammen direktør Forsvarsmateriell, Gro Jære og sjef for Sjøforsvaret Rune Andersen. Fra VARD vil konsern- og verftsledelsen være til stede.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom