KPMG

Presseinvitasjon: De største geopolitiske farene i 2019 – hva betyr de for norsk næringsliv?

Del

Torsdag 4. april kommer tidligere visegeneralsekretær i FN, Lord Mark Malloch-Brown, nå Senior Advisor for Eurasia Group, til Oslo for å gjennomgå og kommentere Eurasia Groups globale analyse av de 10 største geopolitiske farene i 2019.

Det geopolitiske landskapet mer usikkert enn det har vært på flere tiår og mange av farene skaper både utfordringer og muligheter for norske virksomheter.

Lord Mark Malloch-Brown, tidligere visegeneralsekretær i FN, nå Senior Advisor for Eurasia Group, vil gjennomgå og kommentere Eurasia Groups globale analyse av de 10 største geopolitiske farene i 2019.

Agathe L'Homme, som leder geopolitisk analyse i KPMG Norge, vil snakke om hvilken relevans de geopolitiske farene har for norsk næringsliv.

Presse er velkommen til å delta på frokostseminar torsdag 4. april kl. 0830-1030, KPMG Huset, Sørkedalsveien 6, Majorstuen.

Seminaret vil foregå på engelsk.

For spørsmål om intervjuavtaler med foredagsholdere, kontakt Guro Steine, kommunikasjonsdirektør KPMG

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om KPMG

KPMG
KPMG
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

+47 04063https://kpmg.no

KPMG er et globalt nettverk med selskaper som leverer profesjonelle tjenester innenfor revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjus. KPMG har rundt 219.000 ansatte i 147 land og i KPMG Norge jobber det mer enn 1200 ansatte fordelt på 25 kontorer. Fageksperter fra ulike forretningsområder og bransjer jobber side om side for å levere fremtidsrettede og innovative prosjekter som skaper verdi for virksomheter i privat og offentlig sektor. 

Følg saker fra KPMG

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KPMG på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KPMG

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom