Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Presseinvitasjon: Bli med på årets helseteknologikonferanse

Del

Lærer nød analog helsetjeneste å digitalisere? Og hvordan kan vi utnytte mobildata i kampen mot en pandemi? Dette er noen av spørsmålene som tas opp under årets Helseteknologikonferanse, som i år arrangeres online.

Under konferansen vil du også få møte ni spennende gründere som presenterer spennende løsninger som på sikt kan snu opp-ned på helsetjenesten.

Årets helseteknologigründer vil også bli kåret under konferansen.

Konferansen er den femte i rekken, og arrangeres av Tekna, Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster. Her møtes alle i bransjen med interesse for ny helse- og velferdsteknologi og tjenesteinnovasjon, både i helsetjenesten og i industrien.

Se fullstendig program her

Når: 10. september
Tid:
0900-1500

Ønsker du å delta på konferansen?
Meld deg på her, og angi at du er journalist under «Tilleggsopplysninger»:

Har du spørsmål eller ønsker å arrangere intervjuer med foredragsholdere eller andre under konferansen, ta kontakt med Tom Dalbak. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Dronning Mauds gate 15
0201 Oslo

22 94 75 00https://www.tekna.no/

Tekna organiserer medlemmer som har en mastergrad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap. Våre 85 000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Tekna er den største masterforeningen i Norge, og den største fagforeningen i Akademikerne.

Følg saker fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom