Sony Music Norway

Podcast fra Triana Iglesias

Del

"Triana & Gutta" er en serie samtaler mellom Triana Iglesias og mannlige gjester. Første episode tilgjengeliggjøres onsdag 29. januar.

Triana & Gutta (foto Ida Bjørvik)
Triana & Gutta (foto Ida Bjørvik)

Kvinner og menn er forskjellige.
Kvinner og menn har vanskelig for å forstå hverandre.
Triana og Gutta er forskjellige.
Triana og Gutta skal forsøke å forstå hverandre.

"Noen ganger føler jeg at kvinner og menn virkelig er fra ulike planeter" forklarer Triana Iglesias.
"Er det sånn at kjæresten min, eller mine mannlige venner, tenker annerledes enn jeg gjør bare fordi de er menn og jeg kvinne? Jeg opplever til og med at vi noen ganger uttrykker oss sånn at jeg tror vi er helt enige om noe, og så viser det seg at vi snakker helt forbi hverandre."
Alle er vi forskjellige, og vi formes av oppvekst og opplevelser, men er kvinner og menn så grunnleggende ulike at de er programmert til å tenke ulikt?
Og er dette i så fall bare et problem?

"Jeg er veldig nysgjerrig på dette, og tenker at vi kan lære mye av hverandre når perspektivet tidvis er så forskjellig. Jeg vil finne ut mer om hvorfor mennesker, og spesielt menn, er som de er, tenker, snakker og handler som de gjør."
Triana var i tenkeboksen om en YouTube-serie med "jentesnakk".
Her skulle de stadig tilbakevennende temaene i samtalene i venninnegjengen diskuteres. Med nettopp venninnene.
Men så innså hun at det ofte var i samtalene med bestekameratene, og kjæresten, som kom med helt andre innspill og tanker, at hun oftest ble utfordret og kanskje også lærte mest.
"Ikke at de alltid har rett, for det har de ikke, men de tvinger meg gjerne til å lytte, tenke og argumentere på en annen måte. Og det er sunt!" 

Slik oppsto "Triana & Gutta".
Og podcast-formatet ble valgt fordi det føles så mye mer intimt.
Ikke bare for Triana og gutta hun har som gjester, men også for lytterne. Og hvem er det Triana henvender seg til?
"Både kvinner og menn trenger å høre dette. Kanskje spesielt menn kan ta til seg hvor åpne gjestene mine er om følelser, hvordan sårbarheten de tør vise vitner om mot og styrke, ikke svakhet. Og forhåpentlig kan podcasten inspirere til flere gode og åpne samtaler, både mellom menn og mellom og kvinner."
Triana beskriver podcasten som både nyttig og underholdende.
"Jeg ble overrasket over hvor åpne gutta har vært til nå. Hvordan de tar utfordringen med å dele ting de aldri har delt før. Det har faktisk blitt noen tårer. Men det er ikke bare dypt, det er massevis av humor og latter også!"
Selv vokser Triana på å gå under overflaten på ting, og hun utfordrer seg selv ved å gå dypt inn i samtaler som kan være utfordrende, også for henne.
"Jeg er på en reise som menneske, så jeg prøver å se saker fra andre perspektiver, være åpen for andres tanker og lære mer om både dem og meg selv."

Og hvem er så disse gutta Triana skal snakke med?
"Det er gutter og menn jeg synes er spennende. Noen kjenner jeg godt, andre er jeg bare nysgjerrig på."
Hun utdyper "De fleste er kjente på et eller annet vis, men det er kanskje noen du vet hvem er uten at du vet så mye om dem. Dessuten snakker vi kanskje ikke om det de er kjent for i det hele tatt."
Temaene varierer fra møte til møte, men det er én ting Triana har merket at alle gutta styrer unna.
"Mensen! De blir litt småsvette av å skulle diskutere noe sånt. Så da blir det nok en hel episode om det om ikke så altfor lenge".
Så da kan "Triana & Gutta" beskrives som en podcast om blod, svette og tårer?
"Ja, blod, svette og tårer. Pluss selv-kjærlighet og latter!"

I første episode av "Triana & Gutta" er Adrian Sellevoll gjest. 
Episoden slippes onsdag 29. januar, og du finner den overalt der du hører på podcast.

Denne podcast-serien er den første i et samarbeid mellom Sony Music Norway og Både Og... 
Produksjonsselskapet Både Og... har vært innovatører innen utviklingen av podcast i Norge.
De står bak suksessen Tusvik & Tønne, en av Norges aller mest populære podcaster. 
Se www.borp.no for en fullstendig oversikt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Triana & Gutta (foto Ida Bjørvik)
Triana & Gutta (foto Ida Bjørvik)
Last ned bilde
Triana Iglesias (c) Ida Bjørvik
Triana Iglesias (c) Ida Bjørvik
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Travis Scott slipper ny singel og musikkvideo25.9.2020 07:30:00 CESTPressemelding

Travis Scott slipper i dag sin nye singel og musikkvideo «FRANCHISE», sammen med Young Thug og M.I.A. HØR DEN HER: https://TravisScott.lnk.to/FRANCHISE Sangen kommer med en offisiell musikkvideo regissert av Travis Scott og White Trash Tyler, filmet i Michael Jordans legendariske herregård i Chicago. SE DEN HER: https://TravisScott.lnk.to/FRANCHISEOfficial Musikkvideoen ble premiert på IMAX-kinoer i USA i går, i forkant av visningen av Christopher Nolans film TENET, hvis lydspor også inneholder Travis Scott-låten «The Plan». I tillegg til den offisielle musikkvideoen slippes det også tre alternative videoer for å fullføre «FRANCHISE»-verdenen; en lyric-video, en visualizer og etinnblikk i studioet. Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISELyricVideo Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISEVisualizer Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISECactusSlatt Artwork er laget av den verdenskjente samtidskunstneren George Condo. Kan sees HER, samt ligger også som vedlegg lenger ned i presse

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom