Sony Music Norway

plxntkid slipper "zombie" via Epitaph Records

Del

Få ting flyter bedre i øret enn plxntkid alias Anders Aakerhus når han er i sitt ess. 11. august slipper den selverklærte Norgesprinsen av emo-rap «zombie» sammen med Joshua Roberts fra USA-bandet Magnolia Park, en låt om det som kanskje er litt vanskelig å prate om – nemlig den oppslukende ensomheten man føler når følelser ikke er gjensidige.

Låten slippes i samarbeid med den Los Angeles baserte rock og rap-labelen Epitaph Records, som huser giganter som Bring Me The Horizon og Falling in Reverse.

Med samarbeidspartner Joshua Roberts fra Magnolia Park er det mer enn bare musikken som sitter som støpt, og etter et sømløst samarbeid kan artistene skrive under på at musikken de lagde var noe som måtte deles med verden.

«Å jobbe med Magnolia Park på denne låten er sykt kult. Jeg har hørt mye på dem oppigjennom årene og digger musikken deres. Joshua sin vokal og energi var som hånd i hanske da vi lagde låta» - plxntkid

Veien fra plxntkids hjemby Verdal til verdensherredømme er tilsynelatende innenfor rekkevidde, blant annet backet av sitt visuelle univers som han har vist oss via Epitahs egnes Youtubekanal – nå også med en musikkvideo til «zombie».

«Musikkvideoen var veldig morsom å filme. Jeg fikk nemlig knuse så mye greier jeg bare ville, og det har jeg aldri gjort i en musikkvideo før! Videoen er filmet av Nora Creatives, som har produsert flere av mine tidligere videoer også, og de har laget artworket!» - plxntkid

Etter å ha brukt året på ny musikk og videre utvide sitt visuelle virke, er plxntkid sitt unike univers definitivt verd å dykke dypere inn i.

«zombie» er ute 11. august sammen med en musikkvideo.

 _________________________

plxntkid vokste opp i den lille byen Verdal utenfor Trondheim, og det var gjennom denne litt isolerte oppveksten at hans kreative driv ble født og han vendte mot musikken som et utløp for angst og depresjon. Plxntkids lyriske sårbarhet har resonert og fått oppmerksomhet fra en stadig voksende online fanbase. Hans debut-EP, 7650 VERDAL, kom i 2021, og med mer enn 9 millioner streams globalt bygger han momentum ved å blande trap beats med emo og poppunk-elementer og fengslende riff.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom