MyCar Group

Performance markedsfører Christian Nordhelle til MyCar Group.

Del

MyCar Group styrker avdelingen Marked, Kommunikasjon og Kundereise med ansettelsen av Christian Nordhelle. Nordhelle skal jobbe som Fagleder - Performance Marketing, og får ansvaret for markedsføring i betalte digitale flater for konsernets tre kjeder.

Christian Nordhelle trer inn i rollen som Fagleder Performance Marketing i MyCar Group.
Christian Nordhelle trer inn i rollen som Fagleder Performance Marketing i MyCar Group.

Christian kommer fra MarkedsPartner - som hjelper bedrifter å bygge bedre kundereiser. Her arbeidet han som leder for byråets performanceavdeling.

- Jeg har hatt fantastiske år hos MarkedsPartner. Det har vært utrolig lærerikt med kjempespennende kunder og utfordrende prosjekter. Uttaler Christian Nordhelle.

- Når jeg leste om MyCar Groups offensive planer kjente jeg på lysten til å være en del av den reisen. Som bilinteressert markedsfører er dette en ganske unik mulighet. Den vil jeg gripe – avslutter Nordhelle.

Christian Nordhelle har tidligere arbeidet som Chief Technology Officer i mediebyrået OMD Norway, hvor han også var Norges ressurs i Omnicom Media Group Programmatic International Team. Nå er han klar for bilbransjen.

- Dette er en nøkkelsignering for vår del, sier Direktør - Marked, Kommunikasjon og Kundereise i MyCar Group, Glenn Wange. Christian representerer en kompetanse vi har stort behov for. Han kan vise til svært solide resultater innen fagområdet, samtidig som han har et breddetenk som gir oss nye dimensjoner, fortsetter Wange. I tillegg fremstår Christian som en tydelig kar med godt humør – noe som alltid er positivt. Vi gleder oss stort til dette samarbeidet, avslutter Glenn Wange.

Christian Nordhelle er utdannet innen digital medieproduksjon ved Høgskolen i Østfold, og startet i MyCar Group 18. oktober.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Christian Nordhelle trer inn i rollen som Fagleder Performance Marketing i MyCar Group.
Christian Nordhelle trer inn i rollen som Fagleder Performance Marketing i MyCar Group.
Last ned bilde

Om MyCar Group

MyCar Group
MyCar Group
Kongensgate 21
1530 Moss

https://mycargroup.no/

MyCar Group er Norges nye bilkonsern og omfatter Norges eneste bruktbilkjede MyCar, dekkhotelkjeden Dekkstra og skade- og lakk-kjeden Skala.

Bak MyCar Group står de velkjente bildistributørene Frydenbø og Kverneland som har kommitert betydelig kapital til etableringen. MyCar Groupvil få en omsetning på ca kr 500 mill i 2021, og har omlag 100 medarbeidere. Ambisjonen er å nå en omsetning på 1 milliard kr innen 3 år og være kostnadsledende gjennom bruk av teknologi og automatiserte prosesser. Selskapets hovedkontor ligger i Moss.

Følg pressemeldinger fra MyCar Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MyCar Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra MyCar Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom