NorSIS

Peggy Sandbekken slutter som administrerende direktør i NorSIS

Del

Peggy Sandbekken har orientert styret i NorSIS om at hun slutter som administrerende direktør i NorSIS. Etter sommeren tiltrer hun som leder for internkontroll og risikostyring i Sparebank1 Utvikling.

– Det er vemodig å slutte i NorSIS etter 12 år, hvorav fire år som administrerende direktør. Samtidig gleder jeg meg til å ta fatt på nye og spennende arbeidsoppgaver i Sparbank1. Jeg ønsker å takke alle samarbeidspartnerne våre og ikke minst de ansatte i NorSIS, for godt samarbeid i alle disse årene, sier Sandbekken.

NorSIS er en ikke-kommersiell og uavhengig organisasjon delfinansiert av Justis- og beredskapsdepartementet. Deres mål er å spre kunnskap som gir en tryggere digital hverdag for norske små og mellomstore virksomheter, inklusive kommuner og befolkningen generelt. De driver blant annet slettmeg.no, nettvett.no og Nasjonal sikkerhetsmåned.
Sandbekken tiltrådte som administrerende direktør i NorSIS i 2016. Før det jobbet hun også åtte år i organisasjonen.

– Styret i NorSIS gratulerer Peggy med ny jobb og takker for den store innsatsen hun har lagt ned for NorSIS. Hun har vært en viktig bidragsyter til at NorSIS har opparbeidet en høy tillit som en viktig og uavhengig samfunnsaktør innen forebyggende informasjonssikkerhet, og som en solid og faglig god organisasjon, sier styreleder i NorSIS, Hans-Henrik Merckoll.

Styret i NorSIS vil nå starte prosessen med å finne en ny administrerende direktør for NorSIS. Konstituert leder inntil dette er på plass er Jan Fredrik Bjørntvedt. Ekstern informasjon via pressekontakt Trude Talberg-Furulund.

Kontakter

Bilder

Om NorSIS

NorSIS
NorSIS
Teknologivn. 22 (bygg A)
2815 Gjøvik

(+47) 40 00 58 99http://www.norsis.no

Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) er en uavhengig organisasjon som arbeider for økt kunnskap om og forståelse for informasjonssikkerhet.

Formålet til NorSIS er å bidra til at informasjonssikkerhet blir en naturlig del av målgruppenes hverdag. Dette oppnår vi gjennom bevisstgjøring om trusler og sårbarheter, opplysning om konkrete tiltak og påvirkning til gode holdninger. Senterets definerte hovedmålgruppe er norske virksomheter i privat og offentlig sektor. Aktiviteten er særlig rettet mot små og mellomstore private virksomheter og kommunesektoren, så vel som den enkelte innbygger.

Følg saker fra NorSIS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorSIS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NorSIS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom