Parat

Parat forbereder seg på streik i Oslo kommune

Del

YS-kommune forhandler med Oslo kommune på vegne av Parat og Delta. Etter brudd i forhandlingene skal partene møtes til mekling 12. oktober, med meklingsfrist 14. oktober. Parat, sammen med Delta, har varslet Riksmekleren om et første streikeuttak på 50 medlemmer.

Partene brøt forhandlingene 16. september og Parats forhandler, Bjørn-Are Sæther, sier Oslo kommune så langt ikke har gitt kommunens arbeidstakere noe reelt lønnstilbud.

– I likhet med øvrige lønnstakere i Norge krever vi at Oslo kommune gir oss reallønnsvekst, styrker mulighetene til heltidsstillinger og bedrer muligheten til kompetanseutvikling, sier Parat-forhandleren.

Han sier målet er å oppnå enighet i meklingen og unngå streik.

– I dagens situasjon, der koronakrisen har ført mange ut i permitteringer og usikkerhet knyttet til jobbsituasjon, må begge parter anstrenge seg for å finne gode løsninger. Vi forventer at Oslo kommune imøtekommer helt legitime krav og at vi kommer i mål under meklingen, sier Sæther.

Nøkkelord

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 19-23
0133 Oslo

482 10 100http://www.parat.com

Følg saker fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom