PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

På lag med de beste!

Del

Elverum HH og PELIAS Norsk Skadedyrkontroll fortsetter samarbeidet! 🤝

Ingen grunn til å endre på et vinnerlag, og derfor fortsetter samarbeidet mellom Elverum HH og PELIAS Norsk Skadedyrkontroll. Vi har vært sponsor til Elverum i 11 år nå og det er et samarbeid vi begge har nytte av. Vinnerkulturen i Elverum HH er noe PELIAS tar med seg inn i bedriften slik at vi kan yte vårt beste for våre kunder og være Det beste alternativ!

PELIAS tror på det positive idretten kan være for det lokale nærmiljøet, og her er Elverum HH i en særklasse. Elverum HH er flotte representanter for elvebyen Elverum. Ikke bare i Norge, men også ute i Europa gjennom deltakelsen i EHF Champions League. De setter virkelig byen Elverum på kartet og de er noe lokalbefolkning og det norske folk med stolthet kan stille seg bak. Det er utrolig givende å være en del av dette!

Vi har vokst sammen og vi vil fortsette med det!

Sammen for Elverum! 🖤🤍  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll
PELIAS Norsk Skadedyrkontroll
Martensvegen 63
2409 Elverum

33 33 00 00https://pelias.no/

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll er landsdekkende, og en av landets største innen skadedyr. Vi tilbyr i tillegg tjenester innen hygiene, trygg mat, fuglesikring, radon og sopp.

PELIAS er eid av det norske private equity selskapet Norvestor. Vårt hovedkontor ligger i Elverum. Vi har i dag over 200 ansatte og godt over 27 000 privat- og bedriftskunder.

Følg pressemeldinger fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom