Business Wire

Organon lanseres som New Women's Health Company

Del

Organon (NYSE: OGN) ble i dag lansert som verdens eneste globale helsebedrift i sin størrelse. Selskapet har én enkelt visjon: å gjøre hverdagen bedre og sunnere for alle kvinner. Med et kvinnedominert lederteam vil selskapet ha hovedkontor i USA, med filialer verden over, blant annet i København, Espoo, Oslo og Stockholm. Organon har et utvalg på over 60 produkter med et internasjonalt fotavtrykk i over 140 land, med nesten 80 % av den årlige omsetningen på omtrent 6,5 milliarder dollar generert utenfor USA.

«Det er spennende å sitte bak rattet i et nytt og levende selskap med et så viktig formål; en innsats for å forbedre kvinners helsemessige resultater», sier Simon Nicholson, administrerende direktør for Organon UK&ENI Cluster (som omfatter Storbritannia, Irland, Israel, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Latvia, Litauen, Estland og Island). “Med nye anskaffelser og samarbeidspartnere vil Oregon kunne vokse utover kjernevirksomheten vår, prevensjon og fertilitet, for å imøtekomme kvinners helsebehov gjennom hele kvinnens livssyklus. Dette vil bli styrt av et fornyet fokus på vår kvinnehelseportefølje, med flere lanseringer av biotilsvarende legemidler og en fornyet energi bak våre solide merkevarer innen dermatologi, smerte, åndedrett og hjerte/kar.»

«Styrken vår kommer ikke bare fra medisiner og løsninger, men fra det mangfoldige teamet av Organons grunnleggere som vi har samlet for lanseringen av dette unike selskapet. Vi er alle personlig investert i denne muligheten, og det vi gjør betyr virkelig noe.»

En variert portefølje er drivkraften bak vedvarende vekst: Organon vil utforske nye muligheter og samarbeid på tvers av de tre hovedpilarene: kvinners helse, biotilsvarende legemidler og etablerte merkevarer:

  • Kvinners helse: Organon har et dedikert team som har fokus på å sikre bedre tilgang til prevensjons- og fertilitetsprodukter, og et omfattende utdannings- og opplæringsprogram som skal hjelpe kvinner og helsepersonell med å forstå hvilke valg de har tilgjengelig. Det skjer fortsatt et skifte mot langttidsvarende reversible prevensjonsmidler og et stort fertilitetsmarked med uutnyttet potensial drevet av endret sosial demografi.
  • Biotilsvarende legemidler:Ved å bygge på vår nåværende vekstvirksomhet har vi et dynamisk marked med flere lanseringsmuligheter i de kommende årene. Et kjerneområde for vekst med mulighet til å skape verdier for både Organon, helsevesenet og pasienter i Danmark, Finland, Norge og Sverige.
  • Etablerte merker: Porteføljen med etablerte merkevarer vil bli fornyet for å maksimere markedsledende og kjente merkevarer som spenner over viktige behandlingsområder som kardiovaskulær, respiratorisk, smerte, bein og dermatologi.

Kvinner i fokus: Organons tilnærming til innovasjon: Organons FoU-filosofi er å bygge virksomheten rundt pasientens behov, med det mål å identifisere og videreutvikle helsemuligheter for kvinner som gjør gjør at de kan leve best mulig hver eneste dag.

Selskapets omfattende globale evner innen klinisk utvikling og pasientsikkerhet, tilsyns- og medisinske forhold gjør at vi er godt posisjonert for å identifisere lovende medisiner, diagnostikk og enheter med størst potensial for å påvirke kvinners helse.

«Kvinner har i alt for lang tid blitt fortalt at de bare må godta vanlige plager som for eksempel tunge, smertefulle og uregelmessige menstruasjonsblødninger, inkontinens og overgangsalder», sier Jennifer Olovson, leder for den nordiske forretningsenheten, Organon UK & ENI. «Organons oppgave er å endre dette. Vi mener at ved å identifisere sykdommer tidligere og endre sykdomsforløpet eller de helsemessige forholdene kan vi gi kvinner bedre livskvalitet i alle livets stadier.»

For å markere den første handelsdagen samlet Organon hundrevis av stemmer fra hele verden for å lage multimediainstallasjonen «Wall of Voices» (En vegg av stemmer), utenfor New York-børsen, som et symbol på Organons innsats for å lytte til kvinners behov og utfordringer. «Wall of Voices» deler kraftfulle perspektiver, stemmer og bilder av kvinner som fremhever helseproblemene som er viktige for dem.

Installasjonen «Wall of Voices» vil bli gjort tilgjengelig på HereForHerHealth.com. Kvinner verden over kan la sine stemmer bli hørt ved å gripe til mikrofonen på HereForHerHealth.com.

Gå til organon.com for å lære mer om Organon.

Om Organon

Organon (NYSE: OGN) er et globalt helseselskap dannet som et avledet selskap av Merck, med fokus på å forbedre kvinners helse i alle stadier av livet. Selskapet er her for kvinners helse og har en portefølje på over 60 legemidler og produkter på tvers av flere behandlingsområder. Organons produkter er ledet av en portefølje med reproduksjonsprodukter kombinert med en stadig større virksomhet innen biotilsvarende legemidler og en stabil franchise-virksomhet innen etablerte legemidler. Dette gir Organons produkter solide kontantstrømmer som vil støtte investeringer i fremtidige vekstmuligheter i kvinners helse, inkludert innen forretningsutvikling. Samtidig griper Organon muligheter til å samarbeide med biofarmasøytiske innovatører som ønsker å kommersialisere produktene sine ved å utnytte omfanget og tilstedeværelsen i raskt voksende internasjonale markeder.

Organon har et globalt fotavtrykk med betydelig skala og geografisk rekkevidde, kommersielle evner i verdensklasse og rundt 9000 ansatte, med hovedkontor i Jersey City i New Jersey.

Du finner mer informasjon på www.organon.com eller ved å legge oss til på LinkedIn og Instagram.

Fremtidsrettet uttalelse fra Organon & Co., Jersey City, NJ, USA

Denne pressemeldingen fra Organon & Co., Jersey City, NJ, USA («selskapet») kan inneholde «fremtidsrettede uttalelser» slik det er definert i safe-harbor-bestemmelsene i US Private Securities Litigation Reform Act fra 1995. Disse uttalelsene er basert på gjeldende tro og forventninger fra selskapets ledelse og er gjenstand for betydelig risiko og usikkerhet. Hvis de underliggende forutsetningene viser seg å være unøyaktige, eller det oppstår risiko eller usikkerhet, kan faktiske resultater avvike vesentlig fra de som er angitt i de fremtidsrettede uttalelsene.

Risiko og usikkerhet omfatter, men er ikke begrenset til, generelle bransjevilkår og konkurranse; generelle økonomiske faktorer, herunder svingninger i rente og valutakurs; effekten av det globale utbruddet av det nye koronaviruset (COVID-19); virkningen av regulering av legemiddelindustrien og lov om helsevesen i USA og internasjonalt; globale tendenser mot begrensning av priser i helseomsorgen; teknologiske fremskritt, nye produkter og patenter som konkurrenter anskaffer seg; utfordringene som ligger i utvikling av nye produkter, herunder anskaffelse av godkjenning fra myndighetene; selskapets evne til nøyaktig å forutsi fremtidige markedsforhold; produksjonsvansker og forsinkelser; økonomisk ustabilitet i internasjonale økonomier og landrisiko; avhengighet av effektiviteten av selskapets patenter og annen beskyttelse for innovative produkter; og eksponering for søksmål, inkludert patentsøksmål, og/eller regulatoriske handlinger.

Selskapet forplikter seg ikke til å offentlig oppdatere slike fremtidsrettede uttalelser, verken som følge av nye opplysninger, fremtidige hendelser eller på annen måte. Ytterligere faktorer som kan medføre at resultatene avviker vesentlig fra de som er beskrevet i de fremtidsrettede uttalelsene finner du i selskapets dokumentasjon innlevert til Securities and Exchange Commission (SEC), som er tilgjengelig på SECs nettsted (www.sec.gov).

Hvis du vil se dette innholdet fra cts.businesswire.com, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Contact information

Mediekontakt:
Priya Lakhani-Quiling
Priya.lakhani-quiling@organon.com
Tlf: +44 (0) 7957 234632 / +44 (0) 7812 743 644

Om Business Wire

Business Wire
Business Wire
24 Martin Lane
EC4R 0DR London

+44 20 7626 1982http://www.businesswire.co.uk

(c) 2018 Business Wire, Inc., All rights reserved.

Business Wire, a Berkshire Hathaway company, is the global leader in multiplatform press release distribution.

Følg pressemeldinger fra Business Wire

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Business Wire på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Business Wire

Hisense's European Sales Revenue Surges to 113%, Successfully Strengthen European Competitive Position and Profitability14.6.2021 13:00:00 CEST | Press release

Hisense, the official sponsor of UEFA EURO 2020, celebrates the official kick-off of EURO 2020 in Italy. Football, as one of the top events in Europe, creates a chance for Hisense to build emotional connections with European consumers. Ever since the sponsorship of UEFA EURO 2016, through supporting sport event and technology innovation, Hisense gains many recognitions and praises from European consumers; its brand awareness increased by 6%. In 2021, Hisense’s sales revenue in the European market grew by 113% year-on-year, with more than 355% and 185% growth in key markets such as Poland and France. Hisense is dedicated to developing and producing cutting-edge technology, adopting localization strategy to ensure different markets' consumer needs and product experience. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210614005257/en/ Fans can find Hisense Logo on EURO 2020 Festival Tower (Photo: Business Wire) Localization man

Moody’s Highlights Its Commitment to Sustainability Leadership14.6.2021 13:00:00 CEST | Press release

Today Moody’s Corporation (NYSE:MCO) released its inaugural Stakeholder Sustainability and Diversity, Equity and Inclusion (DE&I) reports, which highlight its ongoing commitment to sustainability leadership by placing sustainability considerations at the core of its global business and operations. The 2020 Stakeholder Sustainability Report details Moody’s focus on sustainability and its progress toward incorporating environmental, social and governance (ESG) considerations across its products and corporate operations. Moody’s DE&I Report details new goals established to enhance diverse representation across its global workforce and highlights programs and partnerships created to advance DE&I in its workplace, communities and the wider business community. “Sustainability is an integral part of who we are and how we operate at Moody’s,” said Robert Fauber, President and Chief Executive Officer. “Our Stakeholder Sustainability and DE&I reports detail the many ways in which we are committe

Velodyne Lidar Introduces Next-Generation Velabit™ Sensor14.6.2021 12:48:00 CEST | Press release

Velodyne Lidar, Inc. (Nasdaq: VLDR, VLDRW) today introduced the next generation of its Velabit™ sensor, which addresses the cost, safety, and design challenges of autonomous solutions while delivering state-of-the-art performance. Equipped with Velodyne's breakthrough proprietary micro-lidar array architecture (MLA), the Velabit delivers on what Velodyne customers asked for - an ultra-wide field of view (FoV) and higher resolution. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210614005080/en/ Velodyne Lidar introduced the next generation of its Velabit™ sensor, which addresses the cost, safety, and design challenges of autonomous solutions while delivering state-of-the-art performance. (Photo: Velodyne Lidar) The solid-state Velabit sensor now has a simultaneously achievable maximum horizontal FoV of 90° and maximum vertical FOV of 70°, approximately three times more points per second than the previous model. The next gene

Thales and Google Expand Partnership to Support Enhanced Privacy and Confidentiality Capabilities for Google Workspace14.6.2021 12:00:00 CEST | Press release

Thales today announced that its CipherTrust Manager and SafeNet Trusted Access have been integrated with Google Workspace Client-side encryption (beta coming soon), a new privacy and confidentiality offering for Google Workspace users. Providing enhanced key management capabilities and identity protection, customers can benefit from improved regulatory compliance and data ownership by allowing them to maintain ownership of keys used to encrypt Google Workspace documents. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210614005060/en/ © Thales With many countries developing strict data security regulations, such as GDPR and Schrems II in Europe, CCPA in NORAM and NDB in APAC, the regulatory landscape is becoming increasingly complex for organisations to navigate. What’s more, with three-quarters (74%) of global organisations planning to keep part of their workforce remote after the pandemic, there is an increasing need for a

Celltrion announces positive top-line results from global Phase III trial of regdanvimab (CT-P59), an anti-COVID-19 monoclonal antibody treatment14.6.2021 10:15:00 CEST | Press release

Celltrion Group today announced top-line efficacy and safety data from the global Phase III clinical trial, demonstrating that anti-COVID-19 monoclonal antibody treatment candidate, regdanvimab (CT-P59), met all primary and key secondary endpoints in patients with mild- to- moderate symptoms of COVID-19 (n=1,315). Results showed that CT-P59 significantly reduced the risk of hospitalisation or death by 72% for patients at high- risk of progressing to severe COVID-19 up to Day 28, compared to placebo, meeting the primary efficacy endpoint [3.1 vs. 11.1 %, p-value< 0.0001]. CT-P59 also significantly reduced the risk of hospitalisation or death by 70% in all patients, meeting the first key secondary endpoint [2.4 vs. 8.0 %, p-value< 0.0001]. The trial also met the other key secondary endpoints, including faster and persistent reduction in symptom duration. Patients treated with CT-P59 (40mg/kg) recovered at least 4.7 days earlier than those in the placebo-treated patients [median 9.3 vs. m

Immersive Labs Raises $75m to Accelerate Data Platform for Analyzing and Unlocking Cyber Skills Across Large Organizations14.6.2021 10:00:00 CEST | Press release

Immersive Labs, the company empowering organizations to measure and improve cybersecurity skills across technical and non-technical teams, today announced it has closed $75m in Series C funding led by new investors Insight Partners alongside Menlo Ventures, Citi Ventures and existing investor Goldman Sachs Asset Management. The investment will accelerate delivery of a progressive new Cyber Workforce Optimization platform. With cyber risk no longer confined to technical specialists, expert skills are now required across the entire organization. From crisis management with executives to secure software development amongst engineers and ensuring compliance in legal teams, the platform will use data insights to understand where skills are required and inject role-specific training. It will also enable board-level metrics and benchmarking. Immersive Labs, which has now received $123m in venture funding, currently counts organizations such as HSBC, Vodafone and the NHS as customers. Growing

NexStreaming releases NexPlayer for Nintendo Switch™14.6.2021 09:00:00 CEST | Press release

NexStreaming announced the latest addition to their Player SDK family, the Nintendo Switch SDK, becoming the first player to enable video streaming for the popular video game devices. NexPlayer and Nintendo have joined forces to port the popular NexPlayer SDK into Nintendo Switch, making possible HLS and DASH streaming inside Nintendo Switch apps. OTT providers will be able to offer their Live & VOD video services to almost 80 million users worldwide and gaming publishers will be able to include exciting video contents inside their Nintendo Switch games. NexPlayer for Nintendo Switch comes with the same premium support as NexPlayer SDK and is very easy to integrate into any application. Carlos Lucas, CEO of NexStreaming said, “Our role in the industry is to enable the most advanced video services for the largest number of devices. Adding Nintendo Switch to our list of supported platforms is aligned with this strategy. Nintendo´s support has been key for this achievement. We hope our cu