Den Norske Opera & Ballett

Operaens barnekor gjør Verdi og Mozart barnevennlig i egen monsteropera

Del

Barnekoret i Operaen syr sammen det beste fra operahistoriens komponister i egen barneopera. Fra 10.–16. november spilles Operaspirer – en monsteropera på Scene 2.

Operaspirer – en monsteropera. Foto: Erik Berg
Operaspirer – en monsteropera. Foto: Erik Berg

Hans og Grete går seg vill i den store skogen. Der bor Trollet, Dragen, Heksa og det lille skumle Monsteret. Pappa har sagt de ikke bør gå dit, men søsknene gjør det likevel, og møter dem alle sammen. 

Mini-operaen Operaspirer – en monsteropera er basert på klassiske operautdrag, korpartier, arier og ensembler av komponistene Engelbert Humperdinck, Giuseppe Verdi, Wolfgang Amadeus Mozart, Bedřich Smetana, Giacomo Puccini og Edvard Grieg.  

Den er skapt spesielt til Barnekoret av Gunnar Bergstrøm, som også er produsent og regissør for koret. Dirigent er David Maiwald, Sunniva Østerbø har designet kostymene, Harald Lie står bak lysdesignen og Edle Stray-Pedersen er leder for Operaens barnekor. 

Kontakter

For spørsmål om kommentarer og intervjuer:

Vilde Alette Monrad-Krohn
Kommunikasjonsrådgiver
45463725
vimo@operaen.no

Bilder

Operaspirer – en monsteropera. Foto: Erik Berg
Operaspirer – en monsteropera. Foto: Erik Berg
Last ned bilde

Lenker

Om Den Norske Opera & Ballett

Den Norske Opera & Ballett
Den Norske Opera & Ballett
Kirsten Flagstads pl. 1
0150 Oslo

21 42 21 21http://www.operaen.no

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet. DNO&B består av kompaniene Nasjonalballetten og Nasjonaloperaen, foruten Operaorkestret, Operakoret, Barnekoret og Ballettskolen.

Følg pressemeldinger fra Den Norske Opera & Ballett

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Den Norske Opera & Ballett på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Den Norske Opera & Ballett

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom