Omsorgsbygg Oslo KF

Omsorgsbygg har signert prosjektleder-avtaler

Del

Omsorgsbygg har gjennomført en konkurranse for å få en rammeavtale for prosjektledertjenester. Nå er avtaler signert med seks leverandører, dette er OPAK AS, HR Prosjekt AS, WSP Norge AS, Advansia AS, Probea AS og Magna Prosjekt AS.

Denne rammeavtalen for prosjektledere er et supplement i situasjoner hvor vi ikke har egne ressurser tilgjengelig.  Vi er svært fornøyde med å få på plass disse avtalene, det gjør oss godt rigget for de store byggeoppdragene vi har foran oss, sier adm.dir. i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler.

Foretaket har inngått seks parallelle rammeavtaler med en varighet på fire år. Leverandørene er rangert i konkurransen og tildeles oppdrag etter en fast rullering, noe som innebærer at leverandør som er rangert som nummer én får det første oppdraget, deretter nummer to og så videre. Avtalene er verdt opptil 100 millioner kroner for hele avtaleperioden for alle leverandører.

Kontakter

Bilder

Om Omsorgsbygg Oslo KF

Omsorgsbygg Oslo KF er et foretak som bygger, drifter, forvalter og vedlikeholder kommunale formålsbygg i Oslo, som barnehager, sykehjem, brannstasjoner m.m. Foretaket sorterer under Byrådsavdeling for næring og eierskap.

Følg pressemeldinger fra Omsorgsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Omsorgsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Omsorgsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom