Omsorgsbygg Oslo KF

Omsorgsbygg har ansatt ny direktør for Bærekraft og Innovasjon

Del

Siri Martiradonna har startet i jobben som direktør i den nye avdelingen Bærekraft og Innovasjon i Omsorgsbygg.

Siri Martiradonna er ny direktør for Bærekraft og Innovasjon i Omsorgsbygg.
Siri Martiradonna er ny direktør for Bærekraft og Innovasjon i Omsorgsbygg.

Avdeling for Bærekraft og Innovasjon ble opprettet fra årsskiftet, med utgangspunkt i en tydeligere struktur for Omsorgsbyggs arbeid med miljø, klima, innovasjon, universell utforming.

- Det foregår mye godt arbeid innen disse temaene, og med ny organisering tror jeg vi får mer og bedre kunnskapsfordeling fra dette feltet til hele foretaket, sier adm.dir. i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler. Han begynte selv i sin stilling i september i fjor, og strukturerte fra nyttår foretaket rundt de to kjernevirksomhetene Eiendom og Utbygging. Det innebar også en ny avdeling for Bærekraft og Innovasjon. Rekrutteringsprosessen har gått sin gang gjennom våren, og mandag 22. juni startet den nye direktøren.

Siri Martiradonna har jobbet med FoU og miljøstrategi i Statsbygg i nesten sju år og har tidligere også jobbet med klimaspørsmål.  Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU inkludert utvekslingsopphold ved INSA Toulouse og universitetet i Napoli, og har en master i endringsledelse fra BI Handelshøyskolen.

- Jeg brenner for bærekraft og en helhetstankegang knyttet til det. Tradisjonelt har det vært avstand mellom bærekraft og for eksempel økonomi. Framover må de som jobber med bærekraft tenke økonomi, og økonomene må tenke bærekraft. Også må vi samarbeide slik at vi bygger videre på hva kollegaen vår utviklet i fjor og hele tiden beveger oss framover. Der har jeg tro på strukturer og systemer – det kan gi rom for kreativitet og utvikling, skisserer Siri Martiradonna.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Siri Martiradonna er ny direktør for Bærekraft og Innovasjon i Omsorgsbygg.
Siri Martiradonna er ny direktør for Bærekraft og Innovasjon i Omsorgsbygg.
Last ned bilde

Om Omsorgsbygg Oslo KF

Omsorgsbygg Oslo KF er et foretak som bygger, drifter, forvalter og vedlikeholder kommunale formålsbygg i Oslo, som barnehager, sykehjem, brannstasjoner m.m. Foretaket sorterer under Byrådsavdeling for næring og eierskap.

Følg saker fra Omsorgsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Omsorgsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Omsorgsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom