Nye Veier

Omkjøring på E6 i Ringsaker i helgen

Del

Denne helgen skal totalentreprenøren Veidekke rive eksisterende Trekvarten bru og montere ny trebru for lokalveien som går over E6 ved Botsenden mellom Brumunddal og Økelsrudkrysset i Ringsaker. Dette er den andre av totalt tre trebruer som skal monteres over E6 i forbindelse med utbyggingen av firefelts motorvei fra Kolomoen til Moelv i Hedmark.

Riving av eksisterende bru og montering av den nye trebrua medfører omkjøring for alle trafikanter på E6-trekningen nord for Brumunddal.

- For at totalentreprenøren Veidekke skal få utført både riving av den gamle brua og montering av den nye, må E6 legges om via lokalveien gjennom helgen. Ulempene for trafikantene reduseres ved at entreprenøren nå får gjennomført mye arbeid på få dager, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier E6 Innlandet.

E6-trafikken blir lagt om via Ringsakervegen (fylkevei 84) mellom Neskrysset og Økelsrudkrysset nord for Brumunddal i perioden fra fredag 18. oktober kl. 21.00 til mandag 21. oktober kl. 06.00.

- Når bruarbeidene som skal utføres i helgen er gjennomført, reduseres ulempene for E6-trafikantene ved at E6-trafikken flyttes tilbake til E6 gjennom Økelsrudkrysset, sier Moshagen.

Gående og syklende, samt mopedister, skal bruke den nye brua over E6 i Økelsrudkrysset for å krysse E6 mens bruarbeidene pågår.

E6-strekningen Brumunddal – Moelv skal stå ferdig i desember 2020.

Nøkkelord

Bilder

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Tangen 76
4608 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. Dette skaper en merverdi, utover utbygging i tradisjonell forstand.

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg saker fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom