Rambøll

Ole-Petter Thunes ny styreleder i RIF

Del

Rambølls administrerende direktør Ole-Petter Thunes overtar rollen som styreleder i Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF).

På RIFs årsmøte, som ble avholdt digitalt grunnet smittevernhensyn, ble Ole-Petter Thunes enstemmig valgt som ny styreleder. Ole-Petter Thunes overtar rollen som styreleder etter Øyvind Mork.

- Medlemmene og administrasjonen er svært glade for å få et RIF-styre bestående av meget kompetente og fremoverlente, nye og gamle representanter som kan videreføre det gode arbeidet fra det forrige styret. Ole-Petter Thunes har lang erfaring fra RIF, også tidligere som styreleder. Jeg er spesielt glad for at vi fortsatt har en god miks av representanter for både store og små RIF-firmaer i hovedstyret, samt at flere av topplederne er engasjert i RIF styret, sier Ari Soilammi, fung. adm. direktør i RIF. Ny i hovedstyret er også daglig leder for Prosjektutvikling Midt-Norge, Nina Svendsen og divisjonsdirektør i Asplan Viak, Per Christian Randgaard.

Ole-Petter Thunes kommenterte sin nye rolle på denne måten: - Først og fremst takker jeg for tilliten - jeg gleder meg til å bidra i enda større grad i bransjesammenheng, og å videreføre det gode arbeidet gjort så langt. Som rådgivere og planleggere må vi ha som ambisjon å lede an i utviklingen av en mer bærekraftig BAE-næring. Det er imidlertid viktig å understreke at dersom vi som næring skal møte samfunnets forventninger til en karbonnøytral fremtid, så fordrer det et tett og godt samarbeid mellom alle aktørene. Her er vi godt på vei, og så må vi i RIF også ta en aktiv rolle videre for å sikre godt samspill og samarbeid i alle akser.

RIFs nye hovedstyre består av følgende personer:
• Ole-Petter Thunes, Rambøll Norge AS (styreleder)
• Grethe Bergly, Multiconsult Norge AS (nestleder)
• Janicke Garmann, Norconsult AS (nestleder)
• Arne Jorde, Erichsen & Horgen AS
• May Kristin Haugen, COWI AS
• Christopher Klepsland, ÅF Engineering AS
• Geir Syrtveit, ViaNova Plan og Trafikk AS
• Rasmus Nord, Sweco Norge AS
• Nina Svendsen, Prosjektutvikling Midt-Norge AS (varamedlem)
• Per Christian Randgaard, Asplan Viak AS (varamedlem)

Kontakter

Bilder

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Hoffsveien 4
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med om lag 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Virksomheten har totalt 16 500 medarbeidere lokalisert i 35 land. I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet ellers. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Følg saker fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Rambøll

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom