Den Norske Opera & Ballett

OBOS og Operaen inngår rekordavtale

Del

OBOS og Den Norske Opera & Ballett styrker samarbeidet, og inngår en sponsoravtale på 18 millioner kroner.

Geir Bergkastet og Daniel Kjørberg Siraj. Foto: Erik Berg
Geir Bergkastet og Daniel Kjørberg Siraj. Foto: Erik Berg

Norges største boligbygger og landets største scenekunstinstitusjon har hatt et godt og langvarig samarbeid i snart 20 år. Avtalen er nå reforhandlet, og OBOS går inn i det videre samarbeidet med et rekordhøyt beløp. Den nye avtalen for perioden 2020 til 2022 har en ramme på 18 millioner kroner, samt betydelige aktiveringsmidler. Dette betyr at satsingen totalt vil beløpe seg til rundt 30 millioner kroner over tre år.

Dette er, så langt vi kjenner til, den største sponsoravtalen inngått innen scenekunstfeltet i Norge.

OBOS sikrer seg med dette blant annet videre tilgang til å avvikle flere store arrangementer på Operaen – som OBOS på Operataket og OBOS billettfond. I tillegg vil de over 450 000 medlemmene i OBOS få eksklusive medlemsrabatter til alle forestillinger.

Langsiktig satsing

− OBOS har gjennom mange år hatt stort engasjement for norsk kulturliv, og vi er svært glade for at vi nå fornyer og løfter samarbeidet til nye høyder, sier Geir Bergkastet, administrerende direktør ved Den Norske Opera & Ballett

− OBOS er en sponsor som har tradisjon for å skape store merverdier for sine partnere. For Den Norske Opera & Ballett er det avgjørende å ha langsiktige samarbeidspartnere med gjennomføringskraft til å utfordre og løfte oss ut mot stadig nye publikumsgrupper, sier Bergkastet.

Kultur for alle

− Et godt sted å bo handler om mer enn fire vegger, tak og gulv. OBOS skal også bidra til livet mellom husene. I samarbeidet med Den Norske Opera & Ballett har vi utarbeidet prosjekter som omfavner alle aldre. Vi fyller salen med skolebarn som får oppleve Nøtteknekkeren, vi fyller taket med mennesker i alle aldre som får oppleve god musikk gjennom OBOS på Operataket, og hver eneste dag kan du som medlem oppleve god kultur til en litt rimeligere penge. Vi er overbevist om at vi motiverer nye publikummere til å prøve ut opera og ballett gjennom avtalen. Kultur er viktig for oss som nasjon. Vi ser frem mot tre nye år med mye magi og gode opplevelser, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, kontakt kommunikasjonsrådgiver i Operaen
Ole-Morten Vestby, omv@operaen.no, 97076610

Bilder

Geir Bergkastet og Daniel Kjørberg Siraj. Foto: Erik Berg
Geir Bergkastet og Daniel Kjørberg Siraj. Foto: Erik Berg
Last ned bilde
1200 skolebarn fikk se Nøtteknekkeren gratis 12. desember 2018 i regi av OBOS billettfond. Foto: Erik Berg
1200 skolebarn fikk se Nøtteknekkeren gratis 12. desember 2018 i regi av OBOS billettfond. Foto: Erik Berg
Last ned bilde

Om Den Norske Opera & Ballett

Den Norske Opera & Ballett
Den Norske Opera & Ballett
Kirsten Flagstads pl. 1
0150 Oslo

21 42 21 21http://www.operaen.no

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet. DNO&B består av kompaniene Nasjonalballetten og Nasjonaloperaen, foruten Operaorkestret, Operakoret, Barnekoret og Ballettskolen.

Følg saker fra Den Norske Opera & Ballett

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Den Norske Opera & Ballett på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Den Norske Opera & Ballett

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom