Story House Egmont

O jul med din glede, og 75-årige hurra!

Del

Årets julehefter fra Egmont har et opplag på totalt 1,4 millioner eksemplarer og i år kommer det hele 30 hefter, både nyheter og gamle klassikere. Særlig en viktig jubilant blir hedret dette året med hele TO hefter!

Årets julehefter fra Egmont byr på julestemning for hele familien
Årets julehefter fra Egmont byr på julestemning for hele familien

En gjerrigknark og en jubilant!
I år feirer Donalds gjerrige onkel, Skrue McDuck hele 75 år! Og det feires med to flotte julehefter. I «Carl Barks jul» får vi et gjensyn med opprinnelseshistorien til onkel Skrue, nemlig «Jul på bjørnefjell», og samtidig har det norske Donald-teamet laget en oppfølger til denne Barks-klassikeren som presenteres i «Norsk Donald – Bortført til Bjørnefjell». 

– Noe av det trioen Løkling, Midthun og Nærum liker best med å lage Donald-serier, er å få adgang til et univers som allerede er tett befolket og grundig detaljert. I Andeby fins verdens største formue, verdens heldigste and og en oppfinner som kan lage alt, forklarer manusforfatter Knut Nærum, og fortsetter:  
– For mennesker som liker å lage historier, byr Andeby på en makeløs verktøykasse. Noe annet som fins i dette universet, akkurat passe langt utenfor byen, er hytta på Bjørnefjell, som dukket opp første gang i Carl Barks-klassikeren «Jul på Bjørnefjell». Det var i den historien Skrue McDuck opptrådte for første gang. I et år da verdens rikeste and fyller 75 år, var det ingen tvil om hvor turen måtte gå: Tilbake til Bjørnefjell, sier Nærum. 

Foruten disse to Disney-perlene, så har vi en skikkelig helstøpt Disney-samling i år, som vi håper så mange som mulig av dere får kost dere med i julen! 

Nyheter for liten og stor
I år er nyhetene våre svært varierte, men av god kvalitet: «Teddybjørnens jul» vil smelte små og store hjerter. Vi er også stolte av å ha «Juleevangeliet» blant julens julehefter. Med dette juleheftet gir vi barna den tradisjonelle julefeiringen tilbake! Men Jul er ikke bare høytid med gaver og juletre, det er også fotball-høytid! ALLE TIDERS FOTBALL-JUL handler om de store kampene og personlighetene fra engelsk fotball på 70-, 80- og 90-tallet. Dessuten har vi laget en heidundrende tegneserie om banden som hele Norge elsker, selveste «Olsenbanden». Vi er også stolte over at Idefix – Asterix og Obelix firbeinte venn – har et helt eget hefte i år, i tillegg til å løpe inn og ut av sidene i selve Asterix-heftet. 

Ingen jul uten klassikerne
Etter over 85 år er Nr. 91 Stomperud fremdeles et av de mest populære juleheftene i Norge. Hvert år koser rundt tre hundre tusen lesere seg med de lune humorperlene Håkon Aasnes tryller ut av ermet. Og kommer Stomperud hjem til jul? Den som leser får se.

Sammen med Nr. 91 Stomperud er juleheftet om godgutten, Smørbukk i islenderen sin, den store tradisjonsbæreren i Norge. Mens det som vanlig er høyt tempo hos «Blondie», et betydelig mye lavere tempo hos «Billy» og dramatiske forviklinger hos «Fiinbeck & Fia»! 

Moderne humor og litterær lesning
Julehefte-utvalget er like mangfoldig som det leserne våre er, og derfor knaller vi til med et hefte fra gjengen som ga dere «Donalds Trump jul». «Verdens rareste julehefte» trenger ikke en lengre forklaring, og det gjør heller ikke humorkongen Frode Øverlis «Rutetid». For dem som vil fundere og lese lengre ting i julen er den store bestselgeren «Juleroser» fortsatt nr 1. Herborg Kråkevik har forandret julen til det bedre for mange hundre tusener av nordmenn med dette unike heftet hun er redaktør for. 

Vi er sikre på at blant våre 30 julehefter så finnes det rette for akkurat deg! Ha en fredelig og lesende jul! 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Årets julehefter fra Egmont byr på julestemning for hele familien
Årets julehefter fra Egmont byr på julestemning for hele familien
Last ned bilde

Lenker

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom