ELKO

Nylanseringer fra ELKO: Smarte termostater er ikke lenger bare for smarthjem

Del
ELKO SmartTermostat og Termostat med WiFi er de nyeste tilskuddene til elektroleverandøren sitt produktsortiment. Sistnevnte bidrar til at også de som ikke har et smarthjem kan gjøre oppvarmingen av hjemmet sitt smartere, og høste resultatet av det når strømregningen kommer.

– Vi er glade for å kunne tilby smarte løsninger også til de som ikke har et ELKO smarthjem, sier Tilla Elise Trippestad Berg, produktsjef i ELKO, og fortsetter:

– Vi vet at termostaten med WiFi vil kunne utgjøre en stor forskjell for økonomien til mange husholdninger, og synes det er fint å kunne bidra til mindre «regningsskrekk» i en tid hvor det føles som at alt er dyrt.

Termostatene deler både utseende og de fleste egenskaper, men kobles til ELKO Smart-appen på to ulike måter. For de som allerede har en SmartHUB fra ELKO i hus, eller ønsker å skaffe seg det for å bygge opp et smarthjem, vil SmartTermostat være det beste alternativet.

– ELKO SmartTermostat er et kjærkomment tilskudd med et minimalistisk design i vår serie av smarte produkter. Både elektrikere og forbrukere har savnet en ny termostat fra ELKO, forteller Christoffer Strand, produktsjef for ELKO Smart-produktene.

– Små tiltak kan utgjøre store forskjeller, også når det gjelder strømforbruk. En SmartTermostat som varmer opp gulvet når strømmen er rimelig, og reduserer temperaturen når strømmen er dyr, vil virkelig hjelpe forbrukeren med å spare på strømkostnadene.

Begge termostatene kommer i seriene RS16 og ELKO Plus.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om ELKO

ELKO
ELKO
Sandstuveien 68
0680 Oslo

67 79 39 00https://www.elko.no/

ELKO er Norges fremste leverandør av elektromateriell. Vi har levert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell til det nordiske markedet i over 77 år.

Produkter fra ELKO kan du finne i de aller fleste norske hjem, installert av dyktige elektrikere, og derfor sier vi at «du har kjent oss hele livet». ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet, samtidig som vi tilbyr innovative produkter med moderne design og funksjonalitet som er tilpasset våre kunders hverdag - og morgendag.

Følg pressemeldinger fra ELKO

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ELKO på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ELKO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom