Nye Veier

Nye Veier prioriterer nå å rydde rasområdet

Del

Ryddingen av massene fra raset fortsetter gjennom dagen med nødvendig utstyr. Når området er sikret skal geoteknikere undersøke området på nytt. Da kan E6 mellom Trondheim og Værnes åpnes.

- Vi er først og fremst glad for at det går bra med han, som ble tatt av raset i går. Vi er glad for at dette ikke fikk større menneskelige konsekvenser, sier Lars Bjørgård, assisterende utbyggingsdirektør i Nye Veier.

Raset over E6 i Malvik nord for Stavsjøfjelltunnelen har konsekvenser for trafikken mellom Trondheim og Værnes. Nye Veier beklager ulempene med omkjøringer medfører for trafikantene.

Statens vegvesen, som er eier av E6, tar den endelige beslutningen om når E6 mellom Trondheim og Værnes kan åpnes. Trafikken, med omkjøringer, styres som vanlig av Vegtrafikksentralen.

Rasområdet er et anleggsområde hvor det jobbes med store anleggsmaskiner. Det kreves klarert adgang, vernetøy og et eget sikkerhetskurs for å bevege seg i området.

Nye Veier kommer til å følge opp og granske dette for å skaffe mer informasjon om årsaker og sammenhenger. Nye Veier kommer til å bruke den nødvendige tiden for å kvalitetssikre informasjonen og konklusjonene. Før det arbeidet er avsluttet er det ikke mulig å trekke konklusjoner om årsaker og sammenhenger.

 De som var på anleggsområdet i tilknytning til raset får tilbud om oppfølging.

Kontakter

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Kjøita 6
4630 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom