Nye Veier

Nye Veier inviterer til seminar om IoT i vei og anlegg

Del

Nye Veier, i samarbeid med StartupLab og Forskningsparken Oslo, inviterer til seminar om IoT i vei og anlegg den 22. august 2019.

Digitalisering lover effektivisering og smartere måter å gjøre jobben på. Tingenes internett (IoT) er en av de største trendene innen digitalisering, og er særlig egnet for bygg- og anleggsbransjen. Ved å la eksempelvis biler, sensorer, skilt og fartsmålere snakke med hverandre, kan fremtidens veier åpne opp for nye muligheter innen samferdsel.

Nye Veier er et aktivt medlem av STARTUPLAB (ekstern Facebook-side) – en Norges ledende teknologiinkubatorer, med mer enn 80 startups og 350 gründere.

StartupLab har nylig lansert teknologiprogrammet MobilityLab, hvor hensikten er å koble de etablerte aktørene innen mobilitet og transport, med oppstartsselskaper innen den samme industrien. Samarbeidspartnerne er blant annet NSB, Posten, Circle K, Telenor, Hafslund Nett, Oslo Kommune, Transportøkonomisk institutt (TØI), Møller Mobility Group, og nå også Nye Veier.

– Det pågår mange gode initiativer i alle utbyggingsområdene og vi er på god vei til å nå våre ambisiøse målsettinger. Men dette er bare begynnelsen, vi skal øke tempoet, sier administrerende direktør Ingrid Dahl Hovland.

Gratis påmelding HER.

Nøkkelord

Kontakter

Sebastian Kussl
Leder utbyggingsstrategi
Avdeling for teknologi og utbyggingstrategi

sebastian.kussl@nyeveier.no
+47 416 79 940

Bilder

Lenker

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Tangen 76
4608 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. Dette skaper en merverdi, utover utbygging i tradisjonell forstand.

Selskapets visjon er «Vi skal bygge gode veier raskt og smart». Våre verdier er fornyer, forbedrer og forsikrer.

Følg saker fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom