Nye Veier

Nye Veier har satt krisestab etter ras på E6 i Trøndelag

Del

Det er gått et jord og steinras tvers over E6 i Malvik, nord for Stavsjøtunellen. Nye Veier jobber med å få oversikt over situasjonen.

På skadestedet ledes arbeidet av Politiet, og det er de som gir oppdatert informasjon fra skadestedet. Politiet jobber sammen med nødetatene.


Statens vegvesen eier veien, og de styrer omkjøring gjennom Vegtrafikksentralen. Det er Statens vegvesen, som beslutter når veien kan åpnes igjen.

Nye Veier og vår totalentreprenør kommer til å bistå redningsetatene på skadestedet gjennom de neste timene

Kontaktperson i Nye Veier:
Linn Herredsvela, senior kommunikasjonsrådgiver.
Telefon: 995 17 661

Geir Gjervan, senior kommunikasjonsrådgiver
Telefon: 908 79 108

Kontakter

Bilder

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Kjøita 6
4630 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom