Nye VeierNye Veier

Nye Veier har besluttet å avlyse konkurransen om prosjektet E18 Kjørholt-Rugtvedt

Del

Nye Veier har besluttet å avlyse konkurransen om prosjektet E18 Kjørholt-Rugtvedt.

-Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse den pågående konkurransen om komplettering av tunnelene og bygging av ny Grenlandsbru på strekningen E18 Kjørholt-Rugtvedt. Konkurransen avlyses fordi det er avklart at minst en av de to prekvalifiserte tilbyderne ikke ser seg i stand til å levere tilbud i henhold til konkurransegrunnlagets forutsetninger. Vi vil nå gå gjennom hele prosjektet fra Langangen til Rugtvedt på nytt og blant annet gjøre en ny vurdering av kontraktstrategi for strekningen, sier Magne Ramlo, prosjektdirektør E18 Langangen-Grimstad.

Prosjektet på denne 3,5 km lange strekningen består av komplettering av E18 Kjørholt og Bamble tunneler og bygging av ny Grenlandsbru. Grenlandsbrua er omlag 600 m lang og har seilingshøyde på 60 m. 

Kontaktpersoner i Nye Veier:

Magne Ramlo, prosjektdirektør E18 Langangen-Grimstad, mobilnr 926 92 010

Bjørn Børseth, direktør for kontrakt og anskaffelser, mobilnr 975 01 310

Nøkkelord

Kontakter

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Tangen 76
4608 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. Dette skaper en merverdi, utover utbygging i tradisjonell forstand.

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg saker fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom